facebook

POČELO JE! Zbog odluke Stožera zatvoren poznati makarski klub, a uskoro bi velik broj klubova mogao imati isti ishod!

Autor: Dnevno

Nakon što je jučer Nacinalni stožer donio odluku prema kojoj se radno vrijeme noćnih klubova skraćuje do 24 sata, iz kluba su javnost izvijestili da se zatvaraju.

“Obavještavamo vas da Makarana bar prestaje s radom. Vidimo se drugom prilikom u nekim boljim vremenima”, napisali su na svojoj Facebook stranici.

Inače, Makarana je proteklih dana bila u brojnim stranim medijima navedena kao jedno od žarišta na obali.

Švicarske dnevne novine Blick pišu da su se u hrvatskom baru Makarana u Makarskoj covidom-19 zarazili žena iz Aargaua i četvero njenih prijatelja. Dodaju kako su neki građani kantona Zurich također bili pozitivni na koronavirus nakon što su se par dana zabavljali na istome području.

Danas je objavljeno kako na području Makarske imaju 21 novooboljelu osobu, nepoznat je broj koji se povezuju s Makarskom a imaju prebivalište u drugim hrvatskim županijama.

STOŽER SAZVAO PRESICU! Više od 200 novozaraženih, većinom mlade osobe! Dvije osobe su preminule! U Splitsko-dalmatinskoj 79, u Zagrebu 50 novih slučajeva!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.