Photo: Davorin Visnjic/PIXSELL

NAPOKON ĆEMO SAZNATI JE LI RAD STOŽERA PRAVILAN! Pred Ustavnim sudom velika je odluka…

Autor: Hina

Ustavni sud zakazao je za ponedjeljak u 10 sati sjednicu na kojoj će odlučivati o suglasnosti s Ustavom više zakona i odluka vezanih za rad Stožera civilne zaštite.

Prije odlučivanja o tim i drugim točkama dnevnog reda sjednica Ustavnog suda prethodno će donijeti zaključak o prijedlogu troje sudaca da se o biti stvari odlučuje na temelju javne rasprave. Na temelju zaključka sjednice javnu raspravu zakazuje predsjednik suda, priopćio je u petak Ustavni sud.

S obzirom na iskazani interes velikog broja medija sjednica suda također će odlučiti o mogućnosti da predstavnici tiska i drugih sredstava priopćavanja budu nazočni na sjednici, javnoj raspravi ili drugim skupovima na Ustavnom sudu.

O svemu navedenom javnost će biti na vrijeme i detaljno izvještena sukladno Ustavnom zakonu o Ustavnom sudu i Poslovniku Ustavnog suda, navode u priopćenju.

UKIDA SE SAMOIZOLACIJA? Božinović komentirao nove pregovore




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.