Foto: Edvard Susak / HINA / POOL / CROPIX

Ministar Beroš: ‘Brzi testovi mogli bi promijeniti našu cjelokupnu strategiju’

Autor: dnevno

Ministar zdravstva  Vili Beroš danas je u posjetu Krapinsko-zagorskoj županiji, u kojoj je trenutno najveći broj oboljelih u odnosu na broj stanovnika, gdje je, kako je rekao, s domaćinima razgovorao o nekoliko tema, kazavši da je „odgovor na krizu vrlo dinamičan“.

„Dotaknuli smo i pitanje brzih testova i to će možda promijeniti našu cjelokupnu strategiju. Ukoliko u najviše pet minuta dobijete odgovor na pitanje je li netko zaražen ili ne, to se značajno odražava na sve u sustavu’, kazao je Beroš.

Na upit o ublažavanju mjera Beroš je rekao da se „razmišlja se o decentraliziranom pristupu”.

NOVA SMRT U HRVATSKOJ Od koronavirusa preminula 46-godišnja žena u Osijeku!

Trenutačno je u Hrvatskoj potvrđena ukupno 1791 osoba zaražena koronavirusom. Uoči presice Nacionalnog stožera civilne zaštite stižu podaci iz lokalnih stožera, a redovnu konferenciju za novinare Nacionalnog stožera od 14 sati možete pratiti na Dnevno.hr-u.




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.