Foto: Twitter

KLJUČNA ORUŽJA U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA POSTAVILI SU OVI VRIJEDNI LJUDI! Njihove ruke postavile su trijaže, drive-in testiranja…

Autor: Dnevno

Pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite tijekom borbe s bolesti COVID-19 postavili su 54 stambena kontejnera za potrebe sanitarne inspekcije na graničnim prijelazima i bolnicama širom Hrvatske.

Uz to, podigli su 37 šatora za trijažu pacijenata prije ulaska u bolnicu kao i za drive-in testiranja na COVID-19 te pretovarili i skladištili zaštitnu medicinsku opremu u količini većoj od 6000 kubnih metara, objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite na svom Twitter profilu.

Pandemija koronavirusa u Hrvatskoj je zabilježena 25. veljače 2020., a do danas su ukupno zabilježene 14.992 osobe zaražene novim koronavirusom, od čega 70 u protekla 24 sata.

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.