Screenshot/RTL

KB Dubrava širi kapacitete intenzivnog liječenja: Stižu respiratori i osoblje!

Autor: Zlatko Govedić

U Hrvatskoj je 2769 novozaraženih na 8741 testiranog, a umrlo je 15 osoba, podaci su Nacionalnog stožera civilne zaštite za posljednjih 24 sata

Klinička bolnica Dubrava širi kapacitete intenzivnog liječenja, naime, u najveću COVID-bolnicu u Hrvatskoj stižu respiratori i osoblje iz drugih bolnica, a danas počinje i grijanje šatora za oboljele ispred bolnice, piše Vijesti.hr.

”Još u proljeće KB Dubrava smo identificirali kao bolnicu koja će pomoći Klinici za infektivne bolesti ‘dr. Fran Mihaljević’ za skrb pacijenata s koronavirusom. S obzirom na to da smo u prvom valu epidemije ostvarili jako dobre rezultate – tada se veći broj pacijenata nije na kraju zaprimio u KB Dubrava, a sada je situacija drugačija i oni vrlo kvalitetno zbrinjavaju sve pacijente”, kazao je premijer Andrej Plenković nakon jutrošnjeg polaganja vijenaca na Mirogoju.

Istaknuo je i da je cijeli zdravstveni sustav, unatoč velikim naporima kojima su izloženi zdravstveni djelatnici, u stanju obavljati i ostale svoje funkcije.

Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.