Photo: Patrik Macek/PIXSELL

JANDROKOVIĆ ODVEZEN U BOLNICU! Savjetnica za Dnevno otkriva kakvo mu je stanje

Autor: I.I./ Hina

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković, kojem je u petak potvrđena dijagnoza covida-19, u subotu je kolima Hitne pomoći dovezen u Kliniku za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’, no ubrzo je vraćen kući, kako doznaje Jutarnji list.

Jandroković je otišao preventivno snimiti pluća jer je u djetinjstvu imao kroninčni bronhitis, kako doznajemo od njegove savjetnice Jasne Vaniček Fila.

Uobičajena je procedura da vozilo hitne pomoći odveze u bolnicu pacijenta u ovakvim slučajevima.

“Nakon konzultacija s liječnicima, budući da je u djetinjstvu i mladosti imao kronični bronhitis, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, u subotu je otišao snimiti pluća’, objašnjava.

Dodaje da je nalaz uredan. “I dalje je kod kuće i ima blage simptome bolesti.

Podsjetimo, Jandroković se testirao u petak, a prethodnih dana bio je u kontaktu sa zaraženom osobom, zbog čega je u srijedu završio u samoizolaciji.

Naime, predstojniku njegova ureda još u utorak navečer potvrđeno je da je zaražen. Dok je šef Sabora Gordan Jandroković odsutan sjednicama će predsjedati potpredsjednici Sabora.




U samoizolaciji su i potpredsjednik Sabora Željko Reiner, tajnik Sabora Davor Orlović te još četvorica djelatnika u kabinetu predsjednika Sabora.

Reinerov nalaz, koji je dobio u petak navečer, bio je negativan, ali će on, kako su rekli u stranci, u samoizolaciji ostati do 12. listopada. Nakon toga će se još jednom testirati.




Autor:I.I./ Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.