Screenshot:Twitter

ITALIJA: Još troje ljudi umrlo od koronavirusa, broj zaraženih povećao se s 528 na 650

Autor: Dnevno

U Italiji je od koronavirusa umrlo još troje ljudi. Tako se broj umrlih od pojave virusa u toj zemlji povećao na 17, rekli su dužnosnici talijanske civilne zaštite. S druge strane, ostale države bilježe nove slučajeve i strogim mjerama pokušavaju suzbiti širenje zaraze.

Broj potvrđenih slučajeva zaraze povećao se s 528, kako je objavljeno na press konferenciji, na 650, navode dužnosnici. Velika većina zaraženih je u sjevernim talijanskim regijama Lombardiji i Venetu.

Danas, u četvrtak, je prvi slučaj koronavirusa potvrđen u Sjevernoj Irskoj, a tri njemačke savezne države, Sjeverna Rajna Vestfalija, Baden-Wuerttemberg i Porajnje, prijavile su 19 novih slučajeva. Nakon pojave novih slučajeva koji se više ne mogu povezati s izvorom u Kini, Jens Spahn, njemački ministar zdravstva, navodi da je Njemačka na početku epidemije koronavirusa.

Francusko ministarstvo zdravstva je objavilo još 38 potvrđenih slučajeva koronavirusa.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.