Foto: Ivana Batev / CROPIX

HRVATSKI SREDNJOŠKOLCI U ITALIJI: Hitno ih se vraća s izleta! Njih 50 uskoro stiže na Pasjak

Autor: Dnevno

Pedesetak učenika srednje škole Jure Kaštelan iz Omiša zbog mjera predostrožnosti vraćaju se s trodnevnog izleta u Italiji u kojoj su posjetili Padovu, Veronu i Veneciju.

Ravnateljica srednje škole za HRT je kazala kako nema razloga za paniku i kako ih se neće smjestiti u karantenu jer nisu bili na zaraženom području. Podijelit će im letke s informacijama kako postupati ako se pojave bilo kakvi simptomi. Uskoro se očekuje njihov dolazak na granični prijelaz Pasjak.

“Mi smo se čuli prije otprilike sat vremena s našim voditeljima, nastavnicima koji su s učenicima na izletu. Djeca su odlično, nema bolesnih, sve je u redu, nema potrebe ni za kakvom panikom. Nastavnici su u kontaktu s roditeljima, oni su završili zapravo svoj izlet, vraćaju se i na putu su za Hrvatsku”, kazala je za HRT putem telefona Tereza Srdelić, ravnateljica Srednje škole Jure Kaštelan Omiš.

VRIJEME JE: Koronavirus traži da naučite pravilno kihati i kašljati! Napravimo si uslugu i postanimo zdraviji

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.