Foto: Marko Todorov / CROPIX

NACIONALNI STOŽER POTVRDIO Još jedan dan bez novooboljelih od koronavirusa. Dobra vijest je i da nitko nije preminuo

Autor: Sanja Plješa

Od dosad ukupno potvrđenih 2244 zaraženih osoba od koronavirusa dosad se oporavilo njih 2047. Preminula je 101 osoba, a još ih je 97 na liječenju, najnoviji su podaci Nacionalnog stožera.

Do sada je testirano 64.266 osoba, od toga 584 u posljednja 24 sata. Na bolničkom liječenju nalazi se 38 osoba, od čega je šest pacijenata na respiratoru.

Ukupan broj ozdravljenih je 2047, što je jedan novoozdravljeni u 24 sata.

Važno je istaknuti kako nema novooboljelih od koronavirusa na području Sisačko-moslavačke županije, a troje pacijenata koji još boluju od te zarazne bolesti dobro su i čekaju se njihovi negativni nalazi, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Iz 11 županijskih Stožera civilne zaštite stižu dobre vijesti pa tako nakon što 29 dana zaredom na području Krapinsko-zagorske županije nije bilo novooboljelih od koronavirusa, u protekla 24 sata ozdravila je i posljednja osoba koja je bila aktivna. Time je Krapinsko-zagorska županija postala korona free županija, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

NACIONALNI STOŽER Šest novozaraženih u Hrvatskoj. Dva muškarca preminula. Ipak, kreće sezona, a čeka nas kontrolirani turizam




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.