Foto: Pixabay/Ilustracija

BROĐANIN BIO NA SVADBI U ZAGREBU, SADA JE U SAMOIZOLACIJI ′Malo tko me nazvao da me pita kako sam′

Autor: Dnevno/M.V.

Sa zagrebačke svadbe, rasuo se veliki broj gostiju diljem Hrvatske. Trenutno je oboljelih koji se povezuje s tom zabavom najviše u Slavonskom Brodu, a sveukupno ih je registrirano 26.

Jedan od njih samoinicijativno se javio portalu SBplus i osvrnuo se na pritisak koji se vrši na ljude koji su potencijalno zaraženi koronavirusom.

“Pritisak dolazi najčešće upravo od prijatelja i poznanika. Posljednjih dana me malotko nazvao da mi pruži podršku ili pita kako sam, većina mi šalje poruke ‘Nismo bili zajedno’ ili ‘Nisi me vidio’, kako ih ne bi naveo kao bliske kontakte nakon povratka sa svadbe. To je tužno i krajnje neodgovorno”, rekao je.

“Zbog vlastite komocije netko je spreman ugroziti zdravlje drugih. Nemam nikakve simptome pa se nadam negativnom nalazu, ali ovaj period svakako će mi ostati u pamćenju po lošem zbog takvog tuđeg ponašanja”, dodao je te istaknu kako u samooizolaciji nije usamljen jer u istoj se situaciji nalazi još desetero poznanika radi iste zabave.

STIGLI NOVI PODACI: ‘U Hrvatskoj 57 novooboljelih, u bolnici je 93 ljudi, četvero na respiratorima




Autor:Dnevno/M.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.