Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Udbomasonska djeca?!

Autor: Elvis Duspara

Hoće li Hrvati dopuštati “udbomasonskoj djeci” da im i dalje razara Državu ili će već jednom presjeći i napraviti Pomak?

Osudilo Perkovića i Mustača na doživotnu robiju. “Desnica” reže vene od sreće. Euforija. Eno kažu, kaznu će odslužiti u Hrvatskoj. Jupiii…

U praksi to znači da će sad krenuti fore i fazoni s bolovanjem, te mu je slabo, te ima visok tlak, te ima ovu ili onu alergiju,.. uglavnom, ovi zatvora neće vidjeti, makar ne u onom smislu u kojem to priželjkuje prosječni polupani “desničar” koji misli da je ovom presudom osuđen komunistički režim.

Nije ni loše da u starosti, nakon što si činio silne zločine, država koju si stvarao se brine o tebi. To je valjda težnja svakog čovjeka. Za razliku od prosječnog Hrvata, koji muku muči s režijama i kako preživiti mjesec, Mustač i Perković će imati besplatno liječenje, hranu, spavanje, odjeću,… vrlo vjerojatno će se jako brinuti i na njihova ljudska prava pa će im trebati osigurati pristup internetu, teretani, a što je najbolje, imat će i 24 sata osiguranje da im slučajno ne bi netko nepozvan prišao i tako uvrijedio njihov minuli rad zbog kojeg će imati sve te silne privilegije. To osiguranje bi moglo stajati ispred zgrade u kojoj imaju stan dok budu na “kućnom” liječenju skupljali snagu za “pravi” zatvor.

Za razliku od ostalih Hrvata, o kojima se Država ne želi brinuti, novce za uzdržavanje Mustača i Perkovića bi država mogla osigurati iz nekog novog nameta. Taj namet će plaćati jadnici koje se izbacuje iz njihovih domova zbog duga od 100 kuna, a koji će i dalje uporno glasovati za jednu od dvije frakcije Saveza komunista Hrvatske – HDZ i SDP.

Oni polupani “desničari” koji će iznova dati glas jednoj od frakcija SKH će imati moralnu satisfakciju da su Mustač i Perković “osuđeni na doživotnu robiju”.

A, što će nam to sve skupa? Jel’ ih Njemačka osudila? Jest! E, neka onda Njemačka i brine o njima. Ionako je Njemačka materijalno bogatija od Hrvatske. Ovako, Nijemci osudili zločince i onda uvalili Hrvatima da se brinu o njihovim zločincima?!

Samo da pojasnim za one koji ne shvaćaju i imaju razmišljanje običnog pileta. Njih dvojica nisu hrvatski zločinci nego se radi o njemačkim zločincima. Da se kojim slučajem radi o hrvatskim zločincima onda bi ih valjda neka od vlasti, a koje se izmjenjuju u Hrvatskoj i tako nadopunjuju jedna drugu u zlu, u međuvremenu i osudila, zar ne?




Prosječni polupani “desničar” će misliti da je osudom Mustača i Perkovića osuđena i Jugoslavija i UDBA i srpska hegemonija… Aha! Možeš misliti. Samo čekam da neki duhovno polupani biskup potvrdi da je ovo pobjeda demokracije u Hrvatskoj i odmah se može nastaviti po “svojoj savjesti” s ubijanjem djece u utrobama majki.

Nisu samo “desničari” polupani kada su polupani i “ljevičari”. Oni jadni, umjesto da se bore za prava radnika, ne shvaćaju da nisu ljevičari nego obični sotonisti. Njihovo ljevičarenje se zasniva na mržnji prema Bogu, Hrvatskoj, obitelji… U biti “ljevičari” kao i “desničari” se predstavljaju kao promicatelji ljubavi dok god je ta ljubav okrenuta prema psima i pederima. Ako kažeš da nisi pas ili peder odmah te “ljevičari” proglase da širiš mržnju. Ne vrijedi tebi objašnjavati da ti ne mrziš kada oni razumiju samo lavež.

E, takvi polupani “ljevičari” će prihvatiti presudu njemačkog suda, ali im neće pasti na pamet da bi se to moglo odnositi i na uređenje koje oni tako zdušno zagovaraju. NE znam koliko sam jasan, jer sam siguran da će ovaj tekst čitati polupani i s jedne i s druge strane, a oni takvi ne mogu razumjeti zdrav razum.




Najradije bih crtao, ali ne ide, pa da probam ovako objasniti. Ti polupani “ljevičari i desničari” iz naše dvije najveće stranke nemaju problem s UDBOM niti s komunizmom niti s Jugoslavijom… Da se kojim slučajem žele osloboditi zla kojemu služe onda bi se s tim zlom i obračunali, zar ne?

Ovako imate situaciju sličnu onoj prije par godina kada je suđeno generalima na zločinačkom haaškom sudu. Tada je prijetilo da zločinački sud osudi ne samo generale nego i oslobodilačku akciju Oluja, a samim time i osnivanje Države Hrvatske.

Ostalo je zapamćeno tko su bili ti među “desničarima” i među “ljevičarima” koji su heroja generala Gotovinu proglašavali zločincem. No, kada je čudom donešena oslobađajuća presuda, polupani “desni” glasači su se ponadali da sada više nitko neće dovoditi u pitanje Hrvatski domovinski obrambeni rat. Očekivali su da će i polupani “lijevi” birači prihvatiti odluku suda. Jesu, prihvatili su, što jest jest, ali su njima i dalje trn u oku branitelji koji su dali svoje dijelove tijela ili živote za obranu Domovine.

Da ne spominjem da oni i dan danas plaču čim čuju da vani grmi. Odmah se sjete Oluje i krenu plakati kako to nije pravedno. Stvarno je to nepravedno, okupiraš trećinu Hrvatske, pališ, siluješ, kolješ… i dogodi ti se Oluja. Ti goloruki Hrvati te pometu u jednom danu i uspostave vlast na cijelom teritoriju Hrvatske. Tko ne bi plakao?

Tako je, kao pouzdani koalicijski partner i HDZ-a i SDP-a, umjesto da se raduje u Kninu, gospodin Pupovac otišao u Zemun plakati “među svoje”. Tamo su s užasom u očima vikali da u Hrvatskoj još uvijek postoje oni koji su “Za dom spremni!”.

Naravno, kao što je Hrvatima u genima da brane svoj dom i zato uzvikuju “Za dom spremni”, tako postoje i oni kojima je u genima da žele napadati druge narode. Oni za razliku od “fašističkog” pozdrava “Za dom spremni” imaju “miroljubivi” poklič “Biće mesa, klaćemo Hrvate!”. I baš zbog toga treba razumjeti gospodina Pupovca što je bio u Zemunu. Iako je u prošlom sazivu Vlade RH bilo valjda više Srba nego u Vladi Republike Srpske, gospodin Pupovac se kao pravi “predstavnik” srpske manjine ne bi trebao s time miriti. On bi, čini se, bio zadovoljan tek kada bi u Vladi RH bili samo Srbi i to iz njegove stranke. Možda je to bio razlog da ode u Zemun među one koji nikada nisu odustali od agresije na Hrvatsku i koji i dalje prijete i zveckaju oružjem.

Svaki normalan državnik bi taj skup u Zemunu shvatio kao prijetnju nacionalnoj sigurnosti i najavu novog vala agresije na Hrvatsku. Kažem svaki normalan državnik, no “udbomasonska djeca” su programirana jedino kako se obračunati s Hrvatima. Tako u zadnje vrijeme svako malo čuješ da bi članovi Saveza komunista Hrvatske iz HDZ-a i SDP-a zakonski regulirali pozdrav “Za dom spremni”. Prosječni Hrvat, čiji “nono i nona” nisu bili partizani, je time zbunjen jer zna da je to pitanje već zakonom riješeno. Naime, hrvatski sudovi su jasno rekli da se radi o starom hrvatskom pozdravu!

Ma, znam da se obraćam i onima koji sporo misle pa se moram ponavljati.

Na isti način kao što “udbomasonska djeca” nikada nisu oslobođenjem naših generala prihvatili da je Hrvatska nastala u Domovinskom OBRAMBENOM ratu, tako ni sada neće prihvatiti da je udbomasonerija zločinačka organizacija.

Oni će po “sili zakona” prihvatiti njemačku presudu Perkoviću i Mustaču, ali već vidim da će sve učiniti da tim “divnim” ljudima osiguraju pristojnu starost i sva moguća ljudska prava. U biti, siguran sam da Perkoviću i Mustaču neće nedostajati niti ptičjeg mlijeka dok budu u Hrvatskoj na odsluženju “doživotne kazne” negdje u kućnom “pritvoru”. No, to nije sve. Dolaskom u Hrvatsku će oni zadržati sve svoje veze i utjecaje te tako i dalje pokazivati polupanim “desničarima i ljevičarima” u čijim rukama je moć.

Razmišljam što bi bilo da, kojim slučajem, Njemačka krene redom suditi našim “domoljubima” i “antifašistima” podijeljenim u frakcije Saveza komunista. S obzirom da Njemačka svoje osuđenike šalje u Hrvatsku na “odsluživanje kazne”, to Hrvatska ne bi mogla financijski izdržati.

Mada, tko će više znati, moglo bi se dogoditi da se ovom presudom Perkoviću i Mustaču pokrene neki novi val ekonomije i uhljebljivanja u Hrvatskoj. Radiš zlo cijeli život i onda se prijaviš njemačkom sudu koji, nakon što te osudi uz medijsku pompu, te vrati u Hrvatsku da uživaš u svom minulom radu.

Za pare se ne brinite, oteli su ih od onih koje su izbacili iz njihovih domova zato što nisu mogli platiti televizijsku pretplatu. A ako ni to ne bude dovoljno ne brinite se, već će “gospodarski stručnjaci” iz HDZ-a i SDP-a to nekako pokriti od novih harača ili iz spasonosnih sredstava iz Europskih fondova.

Inače, ta lova iz Europskih fondova postala glavni gospodarski program ovih komunjara iz HDZ-a i SDP-a. Ne vjerujete mi? Pa, nitko više ne želi raditi nego bi svi lovu iz tih Fondova. Izbori se dobijaju na tome koliko si love izvukao ili nisi iz Europskih fondova kao da se radi o nekom nalazištu ili vodocrpilištu.

Već dugo to nije sramota ološa koje nema tri dana radnog staža nego je to sramota onih koji i dalje daju glas takvima.

Da, da, to su vaši “desničari” i vaši “ljevičari”.

Vaši “desni” uvedu sramotne zakone, a vaši “lijevi” ih sprovode. Onda se vaši “desni” čudom čude što ih vaši “lijevi” sprovode. Pa, se vaši “lijevi” čudom čude što se vaši “desni” čude… i tako u krug se svi skupa čude.

Na kraju se svi čudom čude kako netko može više uopće dati svoj glas i jednima i drugima.

Autor:Elvis Duspara
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.