Foto: Screenshot Youtube

(VIDEO) Je li ovo nejneobičniji spot koji ste vidjeli? Bivši zatvorenik Golog otoka drži dramu na vrhuncu do zadnjeg trenutka, a onda…

Autor: Dnevno, pe

Jakoslav Rojnica, kandidat za Sabor na listi Mosta u desetoj izbornoj jedinici, javnosti se predstavio promidžbenim spotom kakav još nije viđen u hrvatskoj politici.

Moćna melodija najavljuje da nas čeka prava drama. U spotu se vidi muškarac u tamnom odijelu koji stoji na stijeni uz more. Kamera kruži oko njega i iznad njega, dok sunce zalazi za udaljenu obalu. Nakon 15 sekundi rastuće napetosti, slijedi kulminacija: gospodin sa stijene visoke barem pet metara ničim izazvan skače ravno u more.

S NAMA ĆETE ISPLIVATI IZ SVIH PROBLEMA

Slike na tren nestaje, a kada se kadar vrati, vidi se samo bijela pjena na površini; čovjeku ni traga. Ipak, uskoro gospodin izranja. Zatim uzvikne:

“S nama ćete isplivati iz svih problema“, rekao je u spotu. Zatim, na kraju spota stiže objašnjenje, a riječ je o pozivu da se Jakoslava Rojnicu zaokruži na nedjeljnim izborima.

BIVŠI ZATVORENIK GOLOG OTOKA

Rojnica je poznat kao politički zatvorenik iz vremena Jugoslavije. O nemilim iskustvima na Golom otoku napisao je i autobiografsku knjigu, koju je nazvao Ja sam 6387.




Sada se gospodin Rojnica predstavio glasačima na posebno efektan način. Kako je to ispalo, svakako pogledajte u spotu.




Autor:Dnevno, pe
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.