FOTO: Anton Perović / Press Nova TV

‘Sa SDP-om ne možemo nikako, Petrov ne bi mogao doći dolje doma mami i babi, a ni ja svojima’

Autor: D.R.

Marina Miletića, Mostovog aduta u osmoj izbornoj jedinici na Novoj TV ugostila je Sabina Tandara Knezović.

Eksplicitno sam desni centar, ali o tome bi mogli dugo pričati. Prvenstveno sam čovjek”, rekao je o sebi.

“Moj rad je prepoznat, ne samo u Rijeci nego i Istri. I zato će mnogi birači, ne samo desnice, nego i centra, desnog centra, ali i dio lijevog centra glasovati za mene zato jer je ljudima dosta 30 godina SDP-a u Rijeci“, nada se.

Pričao je i o svom sukobu s Katarinom Peović koja ga je na zvala ‘političkim klaunom’.

“Ja ne bih tako mogao govoriti o drugim ljudima, nikad o njoj ne bih govorio tako. Ja se s njom ne mogu složiti ni u kojim ideološkim ili svjetonazorskim pitanjima, ali smo se sreli jučer na Korzu i razgovarali smo. Bila je s nekoliko njih iz Radničke fronte, snimali su me mobitelom dok sam prilazio, ne znam što su očekivali, babarogu.”

Priznao je kako ne bi mogao koalirati sa SDP-om.

“Ne možemo s onima koji su nas već dva puta prevarili, kad bi nas i treći put ne bi bilo dobro. Bili bismo idioti. S SDP-om nikako, ideološki ne možemo, pa Božo ne bi mogao doći dolje doma mami i babi, a ni ja svojima. Znači mi ćemo imati 15 mandata možda i više, bit ćemo snažna oporba HDZ-u i SDP-u, radit ćemo bazu četiri godine, a onda preuzeti vlast”, rekao je za Novu TV.




NAJVEĆE IZNENAĐENJE IZBORA! Rijetko se spominju: Ekipa na koju mnogi ne računaju

 




ŠTO MILANOVIĆ SPREMA NAKON IZBORA? Njegovi suradnici sve su nam otkrili

Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.