screenshot: N1

Rajko Ostojić: ‘Bernardić će briljirati na sučeljavanju, može parirati Plenkoviću’

Autor: dnevno

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić u N1 Studiju uživo komentirao je parlamentarne izbore u Hrvatskoj te strahuje li predsjednik SDP-a Davor Bernardić od sučeljavanja s predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem.

Na početku se osvrnuo na današnji sastanak HDZ-a koji se održava u Vladi.

“Danas na blagdan Tijelova kada Vlada ne postoji, nepoznati ljudi, prijatelji Andreja Plenkovića ulaze u Vladu umjesto u prostorije HDZ-a, ovo izgleda na Sjevernu Koreju”.

Ostojić tvrdi, Bernardić ne strahuje od sučeljavanja s Plenkovićem, kako to HDZ tvrdi.

“Mi smo ozbiljna stranka, imamo razrađen program unaprijed. Davor Bernardić je pristao na sučeljavanje na dvije televizije s jasnim planom koji imamo već 10 dana, nedopustivo je da ga zbog straha i panike premijer u ime HRT-a poziva, procijenit ćemo gdje je Bernardić taj dan, imamo li resursa. Bernardić ne bježi od sučeljavanja, iznenadit ćete se kakvo će ono biti. Naravno da može parirati Plenkoviću u sučeljavanju, HDZ je napokon shvatio da ide u oporbu, a Branko Bačić da će biti saborski zastupnik. Bernardić će briljirati na sučeljavanju”, rekao je Ostojić i prokomentirao jučerašnji intervju Radimira Čačića u kojem je rekao da šef oporbe malo toga zna.

“Rekao je da je malo znao i Zoran Milanović i Andrej Plenković, s Čačićem imamo potpisan sporazum da će podržati Bernardića za mandatara. Imamo ozbiljne ljude za razliku od HDZ-a, tolika je panika da im na sastanke dolazi Stevo Culej, vraćaju Darka Milinovića. Mi idemo s ozbiljnim ljudima kao što su župan Bajs, Posavec, gradonačelnik Petrinje, PGS i IDS”, rekao je Ostojić i dodao da im je zajednički nazivnik program i bolja Hrvatska jer je ljudima dosta korupcije.

HDZ objavio da je Bernardić odbio poziv na TV sučeljavanje: ‘Podvio je rep i pobjegao u mišju rupu’




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.