LASSIE SE VRAĆA KUĆI: Ostojić se vratio iz samoizolacije. Misli da za njega vrijede druga pravila?

Autor: Dnevno

HDZ je u utorak poručio kako potpredsjednik SDP-a i nositelj liste Restart koalicije za II. izbornu jedinicu Rajko Ostojić misli da za njega vrijede posebna pravila jer nakon što je samoinicijativno otišao u samoizolaciju, nakon par dana je sam odlučio i iz nje izaći.

”Ostojić – kako otišao tako se i vratio. Rajko Ostojić očito misli da za njega vrijede posebna pravila. Prvo je sam sebi odredio samoizolaciju, mimo preporuka epidemiologa i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, da bi nakon svega nekoliko dana sam odlučio da iz nje ipak iziđe. Eto ga jutros na debati na Zabavnom Radiju, vratio se kampanji koju „prekida u znak odgovornosti”, navodi HDZ na svojoj Facebook stranici.

Zamislite da tako neozbiljni politikanti, koji ne znaju jesu li pošli ili došli, vode Hrvatsku u daljnjoj borbi protiv COVID-19, a za gospodarski oporavak Lijepe naše”, poručio je HDZ.

Podsjetimo Rajko Ostojić prije par dana samoinicijativno je otišao u samoizolaciju nakon što se družio s predsjednikom SDP-ove organizacije Donja Dubrava Adrianom Friganovićem.

RAJKO OSTOJIĆ IDE U SAMOIZOLACIJU: Sa zaraženim SDP-ovcem nije imao kontak, ali ne želi ugroziti nikoga




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.