fbpx
FOTO: PIXSELL

FINALNI OKRŠAJ: Plenković i Bernardić večeras u završnom sučeljavanju prije izbora!

Autor: Ines Brežnjak

Večeras s početkom u 20.30 sati, na Novoj TV održat će se završno sučeljavanje čelnika najvećih stranaka, predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i predsjednika SDP-a, lidera Restart koalicije Davora Bernardića. Bernardić i Plenković imaju zadnju priliku obratiti se građanima i pokušati ih uvjeriti zašto bi baš njima trebali dati svoj glas.

Sučeljavanje će voditi Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović, koji poručuju da će pitanja biti će provokativna i drugačija, a cilj je da šefovi dviju najvećih stranaka daju odgovore koji su iznimno važni za građane.

“Želimo dobiti odgovore na pitanja koja se tiču najvećih problema ove zemlje”, potvrđuje i Mislav Bago i dodaje: “Ideologija dijeli političare, ali u odgovorima na pitanja važna za svakodnevni život i budućnost građana trebaju biti jasni što bi i kako napravili. Ovog petka oni jednostavno moraju prodrijeti do onih birača koji još nisu odlučili kome dati glas. Ukoliko iz sučeljavanja žele izaći kao pobjednik, moraju biti smireni i jasni u porukama, ali sva dosadašnja iskustva govore da to ne mogu izdržati. Uz to, televizija je kao medij čudo – ona sve razotkrije.”


Tijek sučeljavanja možete pratiti i na portalu Dnevno.hr, a osim samog sučeljavanja, moći ćete pratiti i komentare i reakcije na sučeljavanje.

Debata je inače zadana, a obojica suparnika imat će po minutu za svaki odgovor i 30 sekundi za repliku.

Po potrebi, ako dođe do rasprave, omogućit će im se i replika na repliku u istom trajanju. Predviđeno trajanje sučeljavanja je dva sata.

REINER ZA DNEVNO: Pred nama su izbori presudni za Hrvatsku, a Škorin pokret je skupina upitnog trajanja!
Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.