Foto: Dragan Matic / CROPIX

Čačić ‘briljirao’ u sučeljavaju o gospodarstvu: ‘To što smo mi dobili s HDZ-om, dobili bi i s Dreletom’

Autor: D.R.

Kandidate za izbore u trećoj izbornoj jedinici ugostio je Večernji TV. Tako su se u studiju našli HDZ-ov ministar gospodarstva Darko Horvat, SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić, šef Reformista Radimir Čačić te HNS-ovac Milorad Batinić.

Najzanimljivija debata, očekivano, bilo između Čačića i Horvata oko gospodarskih mjera za ublažavanje koronakrize.

Nisam vjerovao da će Vlada shvatiti što govorim. Izašle su prvo mjere koje su bile vic. Ja sam izašao, HUP i svi smo izašli s istim konceptom. Morate ući s dvije tri, četiri ozbiljne mjere i to je napravljeno. Neke ipak neke stvari nisu odrađene dobro”, izjavio je Čačić.

“Mi se moramo zadužiti, nema zatvaranja, moramo se pripremiti na drugi val, primarno u turizmu”, dodao je.

“Ja kada slušam kolegu Čačića imam osjećaj da je sve to palo s neba”, replicirao mu je Horvat i dodao da će u ponedjeljak će biti predstavljene i nove mjere.

Čačića to baš i nije impresioniralo, pa je poentirao u svom stilu.

“To što smo mi dobili, dobili bi i s HDZ-om i s Dreletom!”




(VIDEO) Od Josipovićevih štapića, preko ‘zgodnog Čačića’. Svakakvih smo se predizbornih spotova nagledali, no ovi su urnebesni!

 




SDP-OVCI NEGODUJU ZBOG ‘DVA KAPITALCA’: Ljudi koje se nije smjelo ovako tretirati

Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.