FOTO: Srdjan Vrancic / CROPIX

Branitelj iz Škorina tabora: ‘Anemija je neizlječiva, neka se Plenković testira je li nalaz koji ga je oslobodio od rata lažiran’

Autor: Dnevno

Branitelj i pripadnik Turbo voda te član Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe osvrnuo se na prozivanje predsjednika stranke Miroslava Škore kojeg se propitkuje gdje je bio za vrijeme Domovinskog rata. Pozvao je predsjednika Vlade Andreja Plenkovića da se testira na anemiju kako bi se utvrdilo je li nalaz koji ga je oslobodio rata zapravo lažiran.

“Kada se Miroslava Škoru propituje sve pa tako i gdje je bio 30.05.1990.godine i što je pošteno radio, mene zanima da li je današnji premijer Andrej Plenković spreman danas napraviti liječnički pregled da se vidi da li ima anemiju. Pošto je anemija neizlječiva bolest, a nalaz pregleda pokaže da je premijer vremenskim odmakom “ozdravio” tada bi značilo da je liječnički nalaz koji ga je oslobodio odlaska u Domovinski rat lažiran.

A to je kazneno djelo za koje bi trebao odgovarati liječnik koji je izdao taj nalaz i sam Andrej Plenković koji je služeći se lažnim nalazom izbjegao odlazak u Domovinski rat i služenje vojske. Volio bih znati koliko je puta Andrej Plenković bio u koloni sjećanja prije nego li je postao premijer Republike Hrvatske i hoće li dolaziti u istu kada poslije ovih izbora izgubi premijersku poziciju. Volio bih kada bi dobio odgovor dušobrižnika iz HDZ-a koji stalno propituju Miroslava Škoru preko naručenih novinarskih pitanja.”

UGLEDNI BRANITELJ VLADI POSLAO OPAKU PORUKU: ‘Ja sam Stipo, bivši pripadnik Turbo voda. Ne uzimajte si zasluge’

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.