Utjecaj alkohola na predsjedničke izbore

Autor: Stiv Cinik

Naručite karikaturu jadnim klikom na baner ispod reklame.

Prema nekim vidljivim simptomima, javnost nagađa tko bi predsjednici mogao biti tajni savjetnik u aktualnoj kampanji za drugi mandat predsjednice Hrvatske.

Bitka, u posljednjem ukrajinskom uporištu strateškog lučkog grada koji je ruskim napadom pretvoren u ruševine, u četvrtak je izgledala sve tragičnijom.

“Neće se predati”, rekla je Katerina Prokopenko nakon telefonskog razgovora sa svojim suprugom, vođom branitelja čeličane. “Nadaju se samo čudu”. Rekla je da joj je njezin suprug, zapovjednik pukovnije Azov Denis Prokopenko, rekao da će je voljeti zauvijek.

“Poludjet ću od ovoga. Činilo mi se kao opraštanje”, rekla je.

Borbe su uslijedile uslijed široko rasprostranjenih sumnji da ruski predsjednik Vladimir Putin želi ruskom narodu predstaviti veliki uspjeh na vrijeme za Dan pobjede u ponedjeljak, koji označava trijumf Sovjetskog Saveza nad nacističkom Njemačkom. Oko 2000 ukrajinskih boraca, prema najnovijoj procjeni Rusije, bilo je skriveno u labirintu tunela i bunkera ispod goleme čeličane Azovstal, dok se također vjeruje da je nekoliko stotina civila tamo zarobljeno.

Prokopenko je u kratkoj video poruci objavljenoj na Telegramu u srijedu rekao kako je ponosan na svoje vojnike koji ulažu nadljudske napore da obuzdaju pritisak neprijatelja. “Situacija je izuzetno teška”, dodao je. Ukrajinske snage u čeličani Azovstal u Mariupolju vodile su u srijedu teške i krvave bitke protiv ruskih vojnika.




Autor:Stiv Cinik
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.