Jaca u prugastom

Autor: dnevno.hr

Portal Dnevno ponosno najavljuje: U rubrici Ventil od sada ćete moći uživati u karikaturama Stiva Cinika. Poznati karikaturist i strip-crtač već surađuje s portalom, no odluka je pala da vas češće uveseljava svojim djelima. Prvo pa… premijerka!

Ne tako davno Stiv Cinik, postao je poznat po animiranom serijalu ‘Laku noć, Hrvatska’. Jedan od naših najboljih karikaturista i ilustratora ovim je serijalom osvojio domaće gledatelje, ali i zaslužio priznanje struke. Naime, vrlo zahtjevan projekt rađen je u više od 250 epizoda, a emitirao se svakodnevno.

Prije, za vrijeme, a i nakon serijala, Stiv je marljivo izrađivao i karikature. Neke od njih već ste imali priliku vidjeti na portalu Dnevno, ali sada ponosno najavljujemo da Stiv ima svoju rubriku, unutar Ventila, rubrike pune iznenađenja.

Prva karikatura koju objavljujemo upravo je pred vama. Komentirajte, podijelite s prijateljima i uživajte zajedno s nama.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.