fbpx
Foto: Pixabay

Želite raditi kao specijalist prodaje oglasnog prostora? Motus media ima otvorenu poziciju, na vama je samo da se prijavite i prihvatite izazov!

Autor: Dnevno

Motus Media, regionalna medijska grupa s uspješnim portalima i časopisima različite tematike, širi tim suradnika. U sastavu ove grupacije su mediji Dnevno.hr, Zagreb.Info, Geopolitika.news, Otvoreno.hr, Povijest.hr, History.info, 7dnevno.hr, Dnevno.rs i Dnevno.ba te tjednik 7dnevno i časopis History koji zajedno ostvaruju snažan doseg i tako osiguravaju značajan oglasni potencijal.

Za rad u ambicioznom okruženju rastuće medijske grupe tražimo novog člana tima za radno mjesto specijalist/specijalistica prodaje oglasnog prostora.

Odgovornosti i zadaci osobe koju Motus Media traži za tu poziciju su planiranje i vođenje aktivnosti prodaje oglasnog prostora, akvizicija novih klijenata, održavanje suradnje i nadgradnja odnosa s postojećim klijentima, razvoj novih kanala i područja prodaje, poznavanje i aktivno praćenje novosti na tržištu internetskog oglašavanja te redovno izvještavanje o rezultatima prodaje.

Osoba mora imati sljedeća znanja i kvalifikacije: minimalno 2 godine radnog iskustva u prodaji oglasnog prostora, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje medijskog tržišta i tehnologija internetskog oglašavanja, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, izvrsno poznavanje rada na računalu, internetu i društvenim mrežama, izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, samostalnost u radu i pouzdanost te razvijene organizacijske vještine.

Motus Media nudi osobi kvalificiranoj za ovu poziciju stalni radni odnos i sigurna primanja, stimulativnu proviziju na ostvarenu prodaju, mogućnost dodatnog usavršavanja, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost napredovanja.

Sve zainteresirani svoj životopis i molbu mogu poslati putem e-maila [email protected] najkasnije do 24.10.2021., s naznakom Specijalist prodaje oglasnog prostora (m/ž). Pristupnici koji zadovolje uvjete natječaja bit će pozvani na intervju.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.