Foto: Unsplash

Zagrebački holding zapošljava, a najbolju plaću nude vozaču viličara: Traže razna zanimanja

Autor: V.S

Posao u državnoj službi mnogima zvuči kao san snova, a sada će neki konačno dobiti priliku da to i ostvare jer Zagrebački holding traži velik broj radnika.

Prije nekoliko je dana objavljen niz oglasa, a otvorena su radna mjesta za one s visokom, kao i za one s nešto nižom stručnom spremom.

Najviše se traži čistača ili čistačica, točnije njih 25. Zagrebački holding nudi ugovor o radu na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca, mjesečnu bruto plaću u iznosu 1050 eura i dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 176.66 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz. Ali to nije sve! Uz nabrojane pogodnosti čistači i čistačice dobit će i dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Dobar posao u hladnjači

Osim toga, traži se i šest komunalnih radnika koji će posao obavljati na području gradskih groblja. Njima se također nudi ugovor o radu na određeno vrijeme (6 mjeseci) uz ugovaranje probnog rada, osnovnu mjesečnu bruto plaću u iznosu 1127.39 € koja se uvećava za 0.5% po godini radnog staža, dodatne mjesečne primitke u neto iznosu 176.66 €, plaćenu godišnju kartu za gradski i međugradski prijevoz, dodatnu godišnju nagradu, regres, božićnicu, dar za djecu mlađu od 15 godina povodom Sv. Nikole te dar u naravi za Uskrs.

Vozaču viličara u hladnjači nude, uz sve pogodnosti kao i čistačima, osnovnu mjesečnu bruto plaću u iznosu 1.488,04 € koja se uvećava za 0,5% po godini radnog staža, kao i dodatni mjesečni primitci u neto iznosu 176,66 €.

Nude plaću od 9 tisuća eura i plaćene sve troškove, ali ima caka: ‘Oglas izaziva niz dilema’
Nadalje, Gradske ljekarne traže dva viša magistra farmacije i dva farmaceutska tehničara, Sektor za financije traži eksperta za osiguranje, podružnica Vladimir Nazor spremačicu i radnika u ugostiteljstvu…

Sve oglase možete pogledati na poveznici.
Autor:V.S
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.