Foto: Pixabay

U Hrvatskoj cijene nekretnina ne prestaju rasti: U susjednoj zemlji kvadrat možete kupiti za 900 eura

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Dok cijene nekretnina u Hrvatskoj i dalje ne prestaju rasti, u našem susjedstvu se stanovi mogu kupiti i za manje od tisuću eura po kvadratu. I to ne na selu gdje ste kilometrima udaljeni od prve trgovine, škole i vrtića, već u urbanim sredinama.

Foto: Pixabay

Jedan korisnik X-a u Srbiji je tako reklamirao svoj grad, koji po njemu ima puno toga za ponuditi iako nije ni Beograd ni Novi Sad.


Najuređenija plaža u Srbiji

“Srijemska Mitrovica je na 40 minuta vožnje od Beograda, nalazi se na obali Save i ima najuređeniju plažu u Srbiji, nestvarno. Škole su pristojne, vrtići također, govorim iz prve ruke. Granica i jedna i druga na udaljenosti od 20 minuta.

I samo da vidite cijene nekretnina:

Stanovi od 900 do 1.600 eura po kvadratu. Što se tiče sela, ako nisu fruškogorski obronci, onda je cijena 20.000 eura za kuću koja zahtijeva ulaganja koja nisu veća od cijene, putevi solidni, svi imaju ambulantu, poštu i trgovinu. Internet je solidan. Rusi se ne bune”, bio je to samo uvod u hvalospjev o provinciji kakav se ne vidi često na internetu, društvenim mrežama i medijima.

Kupila brvnaru za 18.000 eura

Ovaj korisnik dalje piše:

“Tu su rijeka, izletišta, bazeni i svi sadržaji zbog kojih dolazite iz Beograda, a lokacija sa koje brže stignete do posla nego iz nekih dijelova Beograda”, piše on.

Stručnjak otkrio kad će pasti cijene stanova u Hrvatskoj: ‘Vidljiv je jedan trend…’
Mnogi su potvrdili njegove riječi. Jedna korisnica je tako napisala kako joj je prijateljica kupila brvnaru na Zasavici za 18.000 eura.

“Imala je ponudu za imanje s kućom i štalom u selu za 9.000, ali htjela je izoliraniji dio. Okruženu šumom na imanju, susjeda preko puta ju je iskrčila i omogućila joj pristup ribnjaku, na koji je podigla drveni ponton. RAJ!”, stoji u njezinom komentaru.

 
Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.