Foto: Unsplash/Ilustracija

Trgovački lanac u Hrvatskoj isplatio bonuse za svoje zaposlenike: Neki su dobili vrtoglave iznose

Autor: Milan Dalmacija

Poznati lanac trgovina namještajem i opremom za uređenje doma JYSK odlučio je nagraditi svoje zaposlenike. Tijekom prošle financijske godine isplatili su bonuse u vrijednosti većoj od 780.000 eura.

“Našim zaposlenicima osim brojnih edukacija i programa usavršavanja, nastojimo osigurati ugodno radno okruženje i motivirati ih u svakom smislu, pa i financijskom. U svakoj od naših trgovina, zaposlenicima se pruža prilika za ostvarivanje bonusa u skladu s povećanjem prometa u odnosu na prethodnu godinu i važno je napomenuti da visina bonusa nema ograničenja.


Kako se bonus na promet dijeli na temelju zajedničkih napora, neovisno o radnoj poziciji u trgovini, potiče se izvanredan timski duh, a sve ovo zajedno doprinosi pružanju najkvalitetnije usluge našim kupcima. Posebno smo ponosni na naše najuspješnije trgovine iz Zadra, Splita Sirobuje i City Malla u Puli. Njihov rad u ključnim kategorijama nije samo doprinio velikom uspjehu, već su i inspiracija cijelom našem timu”, istaknuo je menadžer prodaje u JYSK-u, Dražen Eldić.

Foto: Promo

Najbolje se radi u Splitu

Najveće godišnje bonuse ostvarili su zaposlenici JYSK-ove trgovine u splitskom naselju Sirobuja. Ondje je svaki zaposlenik dobio bonus od gotovo 3.600 eura, odnosno gotovo 50.000 eura za cijelu poslovnicu. Visokim se bonusima, a time i uspješnim radnim rezultatima mogu pohvaliti i zaposleni u poslovnicama u Zadru te pulskom City Mallu.

Anketom o zadovoljstvu redovito provjeravaju stav i motivaciju svojih zaposlenika prema radu. Uz to, vode računa o stvaranju ugodnog i poticajnog okruženja. Tako zaposlenici imaju pravo na dodatne svote novca za ručkove i kave, a česta su i druženja. To je JYSK-u, koji u Hrvatskoj djeluje na 59 lokacija s više od 600 zaposlenih, osiguralo i mjesto na Forbesovoj listi najboljih poslodavaca.

Autor:Milan Dalmacija
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.