FOTO: Pixabay

TRAŽITE POSAO? Na tržištu osvanuli zanimljivi oglasi: Provjerite što se sve nudi!

Autor: Dnevno

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

LAD 1 zapošljava ovlaštenog diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) i projektanta suradnika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je relevantno radno iskustvo. Rok prijave je 16.7. Aplicirajte.

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike za kupce autoservisnog sektora (m/ž) za područje Istre i Primorja, srednje Dalmacije i Zagreba s okolicom te prodajnog savjetnika za male i srednje kupce metaloprerađivačkog sektora (m/ž) za područje Međimurja. Rok prijave je 13.7. Provjerite uvjete i aplicirajte.

Makar Navis d.o.o. zapošljava voditelja u uredu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.7. Posao obuhvaća koordinaciju poslovanja više ureda u Hrvatskoj i vođenje svih administrativnih poslova. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva na sličnim poslovima te napredno znanje MS Office paketa. Prijavite se ovdje.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Varaždinu. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom. Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 3.8.

Medicopharmacia d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 22.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije do tri godine u prodaji i farmaceutskoj industriji. Traži se odlično znanje engleskog jezika. Provjerite više o poslu i aplicirajte ovdje.

Strabag d.o.o. zapošljava geodetkinju/ geodeta, rukovatelja građevinskim strojevima – mini demper (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Trogir – Kaštela, a rok prijave 30.7. Aplicirajte na linku.




Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje njemačkog jezika na minimalno C1 razini te je poželjno poznavanje Ticketing sustava. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka.

Residence grupa traži voditelja prodaje i marketinga (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 12.7. Potrebne su najmanje tri godine iskustva na sličnim poslovima, dobro poznavanje ustroja rada hotela i izvrsne vještine rukovođenja i upravljanja poslovnim ciljevima. Provjerite više i prijavite se ovdje.

Falkensteiner traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) i Commercial Controller-a (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 6.8. Potrebno je aktivno poznavanje stranih jezika i rada na računalu. Na željeni se posao prijavite putem linka.




Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju te Zagreb i okolicu. Rok prijave je 9.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.