TRAŽITE NOVI POSAO? Evo što se traži i kakva je ponuda! Sretno s prijavama

Autor: N.M

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Playcat Games d.o.o. u potrazi je za IT specialist-om (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a nudi se mogućnost rada i od kuće. Poslodavac omogućuje fleksibilne sate rada, opremu za rad ukoliko se radi od kuće i razne bonuse. Uvjeti za rad su viša ili visoka stručna sprema iz računarnih znanosti, informatičkih tehnologija i slično. Od kanidata se očekuje minimalno tri do pet godina radnog iskustva u IT-u, posjedovanje certifikata Linux, Microsoft i slično. Potrebne su snažne komunikacijske vještine i znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Croatia Yachting u potrazi je za voditeljem financija i računovodstva (m/ž), voditeljem marketinga (m/ž), specijalista za digitalni marketing i društvene mreže (m/ž) te Yacht Charter Agent (m/ž). Rad se odvija u Splitu, a prijaviti se možete najkasnije do 12.1.2021. Poslodavac nudi poticajna primanja, samostalnost u radu, fleksibilnu organizaciju radnog vremena te mogućnosti za implementaciju vlastitih ideja. Aplicirajte putem linka.

NTH zapošljava na pozicijama Partner Manager (m/ž), Angular Frontend Developer (m/ž) te Java Backend Developer (m/ž). Rad se odvija u Osijeku, Zagrebu ili Varaždinu. Poslodavac nudi mogućnost stručnog i profesionalnog ponašanja, rad u ugodnoj kreativnoj radnoj sredini te stimulativna primanja. Neki od uvjeta su minimalno viša stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije te radno iskustvo. Aplicirajte na željenu poziciju ovdje.

3LMC d.o.o. zapošljava kreatora sadržaja i voditelja komunikacija na društvenim mrežama (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.1.2021. Potrebni su uvjeti znanje engleskog jezika, izražene kreativne vještine, sposobnost obrade velikog broja različitih tema, visoka razina informatičke pismenosti i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava Software Developer-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 21.1.2021. Glavni zadaci na radnome mjestu uključuju postati ključni dio tima za programiranje softvera za medicinsku i zrakoplovnu industriju te nuklearne elektrane, razvijati softvere za sonde, prikupljati, obrađivati i vizualno predstavljati podatke s instrumenta o sondama i robotima. Uvjeti su završen diplomski studij računarstva, znanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje C# i OO programiranja i slično. Aplicirajte.

Cotra d.o.o. traži samostalnog komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene do 12.1.2021. Od kandidata se traže viša ili visoka stručna sprema smjera elektrotehnike, samostalnost u radu i proaktivnost u obradi postojećih te pronalaženje novih kupaca, inicijativa u brzom i učinkovitom prikupljanju znanja i iskustva i slično. Poslodavac osigurava auto u službene svrhe, službeni telefon, pozitivno radno okruženje te radno vrijeme od 7 do 15 sati.  Prijavite se.
Incite code d.o.o. zapošljava na poziciji knjigovođa/ računovođa (m/ž). Mjesto rada su Novaki i Sveta Nedjelja, a prijave su otvorene do 6.1.2021. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, rad u internacionalnoj kompaniji i dinamičnom okruženju, raznovrstan posao te kontinuirano stjecanje novih znanja. Uvjeti su rad u Pantheonu, minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, dobro poznavanje MS Office-a te minimalno tri godine radnog iskustva. Aplicirajte ovdje.

posao.hr za klijenta traži projektno operativnog manager-a (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 10.1.2021. Posao obuhvaća koordinaciju i strateško upravljanje novim projektom, a moguće je raditi i od kuće. Traži se iskustvo u vođenju projekata minimalno pet godina, odlično poznavanje engleskog jeziak u govoru i pismu, kreativnost i pozitivnost. Poželjno je i poznavanje njemačkog jezika te poznavanje marketinga i financijskog sektora. Prijavite se.

Philips traži novo pojačanje na poziciji Modality Sales Specialist – Diagnostic X-Ray (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 10.1.2021. Ključne odgovornosti jesu voditi poslovanje dijagnostičkog modela X-zraka u regiji, direktno komunicirati s korisnicima i biti stručan u znanju o proizvodima, rješenjima i uslugama koje se nude. Od kandidata se očekuje fakultetska diploma u biomedicinskom/ medicinskom inženjerstvu, radiologiji i slično, minimalno petogodišnje iskustvo rada, spremnost na putovanja i slično. Aplicirajte ovdje.
Pliva zapošljava analitičara u globalnoj nabavi (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 5.1.2021. Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno dvije godine iskustva u poslovima nabave, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredne vještine u MS Office alatima. Posao obuhvaća izradu izvješća i analiza potrebnih za upravljanje kategorijom, pružanje potpore menadžerima za upravljanje kategorijom i slično. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla.

Autor:N.M
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.