Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

STIGLE NOVE CIJENE GORIVA! Benzin poskupio neznatno više od dizela, neki i dalje love u mutnom

Autor: I.G.

Na telefonskoj sjednici Vlade u ponedjeljak određene su nove cijene goriva. Tako bi se od utorka osnovni benzin eurosuper 95 trebao prodavati za najviše 1.41 euro (10.62 kuna) po jednoj litri, a dizel za 1.51 euro (11.38 kuna).

Kako se doznaje, u Zagrebu je jedan distributer prodavao eurosuper 95 class plus za 1.62 eura (12.20 kuna), dok se osnovni dizel prodaje po cijeni koju je odredila vlada.

Plavi dizel od utrka košta 1.01 euro po litri, odnosno 7.61 kunu. UNP za spremnike skuplji je osam centi nego prošla dva tjedna i košta 1.38 eura po kilogramu, odnosno 10.40 kuna.

UNP za boce sljedeća će dva tjedna stajati 1.95 eura ili 14.69 kuna, što je povećanje od osam eurocenti. Uredba je stupila na snagu u ponoć, a nove cijene vrijedit će naredna dva tjedna.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.