fbpx
Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

SJAJAN POSAO JANAFA: Sklopili ugovor s NIS-om za transport nafte u 2021. godini

Autor: Dnevno

Jadranski naftovod, dioničko društvo sklopio je s kompanijom NIS a.d. ugovor o transportu sirove nafte u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2021. godine.

Prema navedenom Ugovoru u 2021. godini NIS je rezervirao transportne kapacitete JANAF-a po načelu “puno za prazno” u količini od 2.750.000 +- 10% tona nafte, izvijestili su danas iz Janafa.

“Izražavamo zadovoljstvo potpisivanjem ugovora s našim dugogodišnjim poslovnim partnerom NIS-om te novi ugovor smatramo dobrim uvodom u novu poslovnu godinu. Uspješnost poslovanja

očituje se u postizanju stabilnih i sigurnih prihoda, a značajni novi poslovi uvijek su dobra najava za postizanje rasta i razvoja Društva.

Također, sklapanje novih poslova temelj je optimističnih očekivanja vezanih uz gospodarski oporavak nakon krize uzrokovane pandemijom COVID-19″, istaknula je Uprava JANAF-a.
Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.