flickr.com

Sjajan oglas za posao: Prijavite se za jedno od najbolje plaćenih zanimanja u RH!

Autor: T. P.

Imate li potrebne kompetencije, ne propustite ovu priliku!

Čak 12 radnih mjesta otvoreno je u Hrvatskoj kontroli zračne plovidbe. Sjajna je to vijest jer se radi o jednom od najbolje plaćenih zanimanja u Hrvatskoj pa se nekima smiješi sjajna prilika. Oglas za novu generaciju kontrolora zračnog prometa otvoren je do 30. lipnja, a radno mjesto nalazi se u Velikoj Gorici.

“Kandidati trebaju imati izvanredne kompetencije brzog i točnog donošenja odluka, izvanredne sposobnosti pamćenja, percepcije i pažnje, visoke razine koncentracije i odličnog snalaženja u prostoru i vremenu, visoko razvijenih komunikacijskih vještina, samodiscipline, dobre emocionalne stabilnosti i smirenosti, socijalne zrelosti, visoke tolerancije na stres, sklonosti timskom radu te visoke motivacije za zanimanje kontrolora zračnog prometa.

S odabranim kandidatima sklopit će se ugovor o radu na određeno vrijeme do stjecanja dozvole kontrolora zračnog prometa-studenta, uz suspenzivni uvjet uspješno završenog osposobljavanja i stjecanja dozvole kontrolora zračnog prometa-studenta s propisanim ovlaštenjem/posebnom ovlasti. Prije sklapanja navedenih ugovora o školovanju HKZP će za odabrane kandidate zatražiti provjeru za kretanje u štićenoj zoni.

Smatra se da je mjesto kontrolora leta najbolje plaćeni posao u nekoj državnoj tvrtki. Premda iznosi variraju od mjesta do mjesta, plaće često premašuju 20 tisuća kuna. Kad se u svijetu izrađuju ljestvice najstresnijih poslova, kontrolori leta obično su u vrhu”, stoji u opisu oglasa. Imate li potrebne kompetencije, ne propustite ovu priliku!

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.