Ilustracija

PRONAĐITE SVOJE MJESTO U TIMU Posao.hr donosi najbolje ponude za posao

Autor: dnevno.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Groupe SEB zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 3.4. Uvjeti su visoko razvijene vještine u prodaji i pregovaranjima, orijentiranost na klijente i visoko razvijene komunikacijske vještine, odlične organizacijske vještine, proaktivno razmišljanje. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te odlično znanje MS Office-a. Poslodavac osigurava zdrav, siguran i profesionalni okoliš, ugodno radno mjesto, stalni ugovor te službeni automobil i stimulativnu plaću. Aplicirajte.

Kofein d.o.o. zapošljava na poziciji Head of digital (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 2.4. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo kreiranja online strategije, provedbe i koordinacije svih digitalnih aktivnosti uključujući izradu strategija komunikacije na društvenim mrežama i oglašavanje na društvenim mrežama. Prijavite se.

Borel lift d.o.o. zapošljava tajnika / administratora (m/ž) u Zaprešiću. Prijaviti se možete najkasnije do 23.3. Posao obuhvaća administrativne poslove vezane uz dokumentaciju tvrtke, intrastat, robno knjigovodstvo i pripremu te komplementiranje dokumentacije za knjigovodstvo, praćenje javne nabave, zaprimanje i slanje dnevne pošte i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te napredno znanje engleskog jezika. Očekuje se prethodno iskustvo na sličnim poslovima te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenta zapošljavaju tehničkog komercijalista – agronomija (m/ž) na području Slavonije. Rok prijave je 12.4. Posao obuhvaća ugovaranje i organiziranje suradnje proizvodnje žitarica i uljarica te prodaja inputa, obilaženje ugovorene proizvodnje i savjetovanje proizvođača/ poljoprivrednika i slično. Poslodavac pruža stalan posao, izvrsne uvjete i službeni automobil, organizirane edukacije i slično. Potrebna je komunikativna i samostalna osoba, nekonfliktna, korektna, odgovorna, profesionalna i ljubazna. Prijavite se.

Auto Benussi d.o.o. traži marketing manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 6.4. Traži se iskusna, kreativna, analitična, visoko motivirana i fleksibilna osoba. Uvjeti su iskustvo u odjelu marketinga minimalno dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, a posebice engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Senju, Rijeci, Zadru i Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Aplicirajte.




FINA traži pojačanja na pozicijama: sistem analitičar – specijalist (m/ž), suradnik za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž), viši specijalist za tehnologiju (m/ž) za funkciju upravljanja rizicima, djelatnik poslovnice – referent (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad na neodređeno s probnim rokom, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom okruženju, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Ferotehna d.o.o. zapošljava djelatnika za rad u nabavi – referenta nabave (m/ž). Mjesto rada je Rijeka, a prijave su do 2.4. Posao obuhvaća pripremu planova i izvješća o nabavi, istraživanje tržišta, istraživanje potencijalnih dobavljača i materijala, odabir prikladnih dobavljača te ažurno praćenje zalihe materijala. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, izazovan i dinamičan posao u ugodnom radnom okruženju, priliku za osobni i profesionalni razvoj te rad u inovativnoj i poticajnoj sredini. Prijavite se.

Epiroc Croatia traži nova pojačanja na pozicijama Business Process Analyst (m/ž) te Sales Engineer (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 29.3. Poslodavac očekuje minimalno dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, napredno znanje u IT-u, praktično iskustvo, analitičko razmišljanje, otvorenost i pozitivan stav. Prijavite se putem linka.




Philips zapošljava na poziciji Marketing Manager Adriatic (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 8.4. Uvjeti su minimalno pet do šest godina radnog iskustva u multinacionalnim kompanijama, iskustvo u digitalnog marketingu i menadžerskim pozicijama. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika. Radni zadaci uključuju razvoj strategije, marketing, oglašavanje, kontrolu budžeta i slično. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.