fbpx

PRIDRUŽITE SE TIMU DNEVNO.HR! Tražimo nove suradnike, jedan od najčitanijih hrvatskih portala nudi atraktivne poslove!

Autor: Dnevno.hr

Dnevno.hr, jedan od najčitanijih hrvatskih portala, nudi Vam odličnu priliku za posao! Tražimo nove suradnike koji bi se pridružili našem timu, a otvorena su radna mjesta novinara deska te novinare rubrike magazin. Nudi vam se trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom kao i usavršavanje na dostupnim edukacijama!

Novinar/novinarska deska

Od novinara deska očekuje se pisanje vijesti, praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu, kontaktiranje sugovornika prilikom kreiranja vijesti, suradnja s autorskim novinarima i kolumnistima portala, osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže te pisanje promotivnih tekstova za potrebe portala.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj posao slijedite ovaj link.


Novinar/novinarka rubrike Magazin

Ako ste zainteresirani za pisanje vijesti iz Showbizza, tražimo i novinara rubrike Magazin.

Zadaci novinara Magazina su praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu, kontaktiranje sugovornika prilikom kreiranja vijesti, suradnja s kolegama novinarima i urednicima u redakciji, osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže te pisanje promotivnih tekstova za potrebe portala. Nudimo vam trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom te usavršavanje na dostupnim edukacijama. Za posao novinar/novinarka rubrike magazin možete se javiti na ovom linku.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.