PRIDRUŽITE SE TIMU DNEVNO.HR! Tražimo nove suradnike, jedan od najčitanijih hrvatskih portala nudi atraktivne poslove!

Autor: Daniel Radman

Dnevno.hr, jedan od najčitanijih hrvatskih portala, nudi Vam odličnu priliku za posao! Tražimo nove suradnike koji bi se pridružili našem timu, a otvorena su radna mjesta za urednika i novinara deska.

Tražimo i specijalista/specijalisticu digitalnog marketinga te Social Media & Content Managera u regionalnoj medijskoj grupi Motus Media u čijem su sastavu portali Dnevno.hr, Zagreb.Info, Geopolitika.news, Otvoreno.hr, Povijest.hr, History.info, 7dnevno.hr, Dnevno.rs i Dnevno.ba te tjednik 7dnevno i časopis History.

Nudi vam se trajno zaposlenje u opuštenom okruženju, primanja u skladu sa znanjem i iskustvom kao i usavršavanje na dostupnim edukacijama!

UREDNIK / UREDNICA DESKA

Tražimo motiviranog suradnika/suradnicu koji bi se pridružio/la našem timu kao urednik deska. Posao uključuje brigu o opremi (naslovi, nadnaslovi, podnaslovi, međunaslovi) na portalu, koordinaciju tima ljudi na desku, praćenje relevantnih medija, suradnju s autorskim novinarima, pisanje vijesti te kreiranje sadržaja za objavu na društvenim mrežama. Obavezno je odlično poznavanje hrvatskog jezika – gramatike i pravopisa te dobro poznavanje engleskog jezika za praćenje i prenošenje vijesti iz stranih medija.

Od kandidata se očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na uredničkim poslovima, odlično poznavanje hrvatskog (pravopis i gramatika) te engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje rada na računalu, internetu i društvenim mrežama, izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, samostalnost u radu i pouzdanost i razvijene organizacijske vještine i sposobnost vođenja tima ljudi. Za posao se možete javiti na ovom linku.

NOVINAR / NOVINARKA DESKA

Ukoliko imate minimalno šest mjeseci radnog iskustva na istim poslovima, odlično poznajete hrvatski (pravopis i gramatika) te engleski jezik u govoru i pismu, rad na računalu, internetu i društvenim mrežama, imate izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka, samostalnost u radu i pouzdanost te razvijene organizacijske vještine možete se javiti za posao novinara deska.

Od Vas se očekuje pisanje vijesti, praćenje relevantnih medija u zemlji i inozemstvu, kontaktiranje sugovornika prilikom kreiranja vijesti, suradnja s autorskim novinarima i kolumnistima portala, osmišljavanje, planiranje, optimizacija i plasiranje objava za društvene mreže te pisanje promotivnih tekstova za potrebe portala.




Ukoliko ste zainteresirani za posao novinara slijedite ovaj link.

SPECIJALIST/ICA DIGITALNOG MARKETINGA (m/ž)

Ako Vas zanima rad u ambicioznom okruženju rastuće medijske grupe tražimo novog člana tima za radno mjesto specijalist/ica digitalnog marketinga. Tražimo iskusnu i potpuno samostalnu osobu s visoko razvijenim analitičkim, organizacijskim i komunikacijskim vještinama, koja je istovremeno i kreativac.

Na ovom se radnom mjestu od Vas očekuje kreiranje strategija i optimizacija nastupa na društvenim mrežama, planiranje, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja, izrada analiza i izvještaja na području online sadržaja i društvenih mreža, postavljanje i optimizacija oglasnih kampanja, korištenje alata za praćenje i analizu online prisustva, osmišljavanje, postavljanje i upravljanje oglašivačkih kampanja na digitalnim platformama (društvene mreže, Google ads), e-mail marketing, praćenje ključnih pokazatelja uspješnosti kampanja, upravljanje digitalnim projektima i koordinacija stvaranja digitalnog sadržaja te izgradnja snažne online prisutnosti portala.




Iskustvo rada na news portalima je prednost, a od Vas se traži napredno poznavanje oglašivačkih Google Ads i SMM platformi, napredno poznavanje alata Google Analytics, MailChimp, iskustvo u radu s SEO alatima i napredno poznavanje optimizacije, osnovno poznavanje rada na platformi WordPress, izražena proaktivnost i orijentiranost na ciljeve i rezultate, želja za razvojem i stjecanjem novih znanja te odlično znanje engleskog jezika. Zsa posao specijalist/ica digitalnog marketinga možete se javiti na ovom linku.

SOCIAL MEDIA I CONTENT MANAGER

Tražimo Social Media i Content Managera, zaljubljenicu ili zaljubljenika u društvene mreže koji će zajedno s našom voditeljem digitalnog odjela raditi na stvaranju angažiranog sadržaja za naša online izdanja. Nudimo Trajno zaposlenje u opuštenom okruženju s dobrom ekipom

Ovaj posao uključuje kreiranje strategija nastupa na društvenim mrežama, planiranje, kreiranje, optimizacija i plasiranje sadržaja za društvene mreže, upravljanje komunikacijom s fanovima na društvenim mrežama, izradu analiza i izvještaja na području online sadržaja i društvenih mreža, kreiranje strategija content marketinga, postavljanje i optimizaciju oglasnih kampanja na  društvenim mrežama, osmišljavanje i pisanje promotivnih tekstova, članaka i newslettera, pisanje sadržaja na web stranicama te korištenje alata za praćenje i analizu online prisustva.

Od Vas očekujemo minimalno dvije godine radnog iskustva na istim poslovima, sposobnost kreativnog i gramatički ispravnog pismenog izražavanja na hrvatskom jeziku, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno poznavanje rada na računalu, Internetu i društvenim mrežama, izražene prezentacijske i komunikacijske vještine, odgovornost u izvršavanju zadataka,  samostalnost u adu i pouzdanost te razvijene organizacijske vještine.

Sve informacije o poslu i mogućnost prijave možete pronaći i na ovom linku.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.