Posao.hr

‘Posao.hr’ izdvaja najbolje što se nudi: Iskoristite priliku

Autor: Promo

Ovog tjedna portal posao.hr predstavlja novih top 10 poslovnih ponuda. Pogledajte kakve benefite nude ovi poslodavci!

Motus Media d.o.o. zapošljava na pozicijama Novinar / urednik deska (m/ž), Novinar de4ska (m/ž) i Specijalist prodaje oglasnog prostora (m/ž). Nude stalni radni odnos na puno radno vrijeme i sigurna primanja te mogućnost dodatnog usavršavanja i napredovanja. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju putem brze prijave do 07.11.2023.


Amrest Adria d.o.o. / KFC zapošljava Djelatnika u restoranu brze prehrane (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Split ili Zadar. Poslodavac nudi neto dodatak na plaću od 133,00€ te dodatni mjesečni bonus na osnovu vlastitih rezultata. Prijave traju na linku do 17.11.2023.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za uspješnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

Posao.hr zapošljava na poziciji Administrator unosa podataka (m/ž) –studentski posao. Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla se nalazi priprema PR članaka za objavu kod partnerskih portala te priprema i unos vijesti u CMS sustav. Poslodavac će vam pružiti vesele i vrijedne kolege, mentorstvo prilikom uhodavanja te priliku za stjecanjem novih znanja i vještina. Prijaviti se možete do 06.11.2023. na linku.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača – blagajnika (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad, kao i još mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 18.11.2023. putem linka.

Noeltur j.d.o.o. zapošljava Prodajnog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, Karlovac, Sisak ili Krapina. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, mjesečne stimulacije, mogućnost dodatnih edukacija te još mnoge druge pogodnosti koje možete pronaći na linku. Možete se prijaviti do 10.11.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž) u Zadru. U opisu posla se nalazi Zaprimanje repromaterijala/poluproizvoda/gotovih proizvoda/ambalaže u skladište vršeći pritom provjeru količina, vrsta materijala i njihove ispravnosti. Poslodavac nudi zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Prijavite se do 08.11.2023. putem linka.
Oluk d.o.o. zapošljava na poziciji Komercijalist na terenu (m/ž). Područje terenskog rada je od Istre do Dubrovnika. Izabranom kandidatu nude samostalnost u obavljanju posla i kreiranju terena, službeni osobni automobil, mobitel, laptop, printer i kreditnu karticu. Prijavite se na linku do 05.11.2023.

Kopack d.o.o. traži Glodača (m/ž). Poslodavac nudi plaću prema dogovoru te plaćene troškove prijevoza na posao. Radi se puno radno vrijeme u jednoj smjeni uz neradne vikende. Mjesto rada je Rugvica, a prijaviti se možete putem linka do 14.11.2023.

Posjetite posao.hr portal i razgledajte njihovu veliku ponudu otvorenih radnih mjesta! Sretno!

Autor:Promo
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.