fbpx

Počnite ozbiljno razmišljati o kupnji zlata i srebra

Autor: dnevno.hr

Ako u svojoj ušteđevini nemate ni jednu zlatnu ili srebrnu polugu, ni jednu zlatnu ili srebrnu kovanicu, krajnje je vrijeme da barem dio svoje imovine pretvorite u dokazane trajne vrijednosti.

Kada je pravo vrijeme za kupnju investicijskih plemenitih kovina? Različiti analitičari naglašavaju različite razloge za kupnju zlata i srebra kao sredstva očuvanja vrijednosti osobne imovine.

Neki tvrde kako je kupnju dobro obaviti u trenutku kada cijena plemenitim kovinama dovoljno padne, drugi smatraju kako kupovati treba kada cijena započne rasti. Ima onih koji tvrde da je plemenite kovine najbolje kupovati u istim iznosima i u redovnim razmacima bez obzira na cijenu, ali i onih koji naglašavaju kako je stanje svjetskog financijskog sustava toliko nesigurno da je svu svoju likvidnu imovinu najbolje odmah pretvoriti u zlato i srebro.

Premda u svakom od ovih savjeta ima istine, postoji ipak okolnost u kojoj bi svaki marljiv, radišan i štedan čovjek trebao početi ozbiljno razmišljati o kupnji zlata i srebra, bez obzira kojem se od navedenih mišljenja prikloni.


Miran san u vremenima neizvjesnosti

Tu je okolnost vrlo jednostavno prepoznati. Ako u svojoj ušteđevini nemate ni jednu zlatnu ili srebrnu polugu, ni jednu zlatnu ili srebrnu kovanicu, krajnje je vrijeme da barem dio svoje imovine pretvorite u zlato i srebro. Posjedovanje nekretnine, dionice, obveznice ili gotovine u banci ne može vam osigurati dovoljno miran san u vremenu velike neizvjesnosti u kojem živimo danas.

Ako doista nemate ni malo zlata i srebra u svojem štednom i investicijskom portfelju, pitanje je kako to promijeniti?

Najvažnije je pronaći uglednog i pouzdanog brokera fizičkim investicijskim zlatom i srebrom koji će vam ponuditi vrhunske investicijske proizvode, te vrhunsku i diskretnu uslugu.

Pouzdana i besprijekorna usluga

Jedan od vodećih hrvatskih, ali i regionalnih brokera fizičkim zlatnim i srebrnim polugama, te zlatnicima i srebrnjacima svjetske kvalitete jest tvrtka Tetragram projekt iz Zagreba. Njezino višegodišnje iskustvo, brojni zadovoljni kupci, te njezin pouzdani brend Plemenit koji je postao sinonim besprijekorne usluge na području trgovanja investicijskim plemenitim kovinama, jamstvo su da će vaša prva, ali i svaka buduća kupnja investicijskog zlata i srebra proteći ugodno, diskretno, anonimno, unutar strogih pravila Europske Unije i prema vrhunskim svjetskim mjerilima.
Bez obzira na iznos likvidnih sredstava koje planirate pretvoriti u investicijsko zlato i srebro, dočekat će vas ljubazni stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom. A što je osobito važno, kupnju možete obaviti odmah, bez čekanja na isporuku, budući da najpopularnije investicijske poluge i kovanice tvrtka Tetragram ima u pravilu uvijek na raspolaganju. Tetragram je jedna od rijetkih tvrtki u regiji gdje investicijske proizvode od plemenitih kovina možete preuzeti odmah u trenutku plaćanja. A ako i odaberete nešto iz ponude što nije odmah moguće isporučiti, rokovi isporuke su kratki i usklađeni su sa svjetskim standardima na tržištu investicijskoga zlata i srebra.

Proizvodi za trenutnu isporuku

Ukoliko želite obaviti diskretnu kupnju investicijskoga zlata, tvrtka Tetragram na raspolaganju ima zlatne poluge od jedne unce (31,1 gram), 50 grama, 100 grama i 250 grama. To su poluge koje je moguće legalno kupiti za gotovinu, budući da njihova cijena ne prelazi zakonski maksimum plaćanja gotovim novcem.
Također, u standardnoj ponudi su i manje poluge i kovanice od 1 do 20 grama, te srebrnjaci od 1 unce. To su proizvodi osobito prikladni za klijente koji planiraju kupnju investicijskih plemenitih kovina u manjim i povremenim iznosima.

I na kraju, valja istaknuti kako su cijene po kojima investicijsko srebro i zlato možete kupiti (ali i prodati) kod tvrtke Tetragram u Zagrebu iznimno konkurentne. Njezini čelnici ističu kako cjenovnu politiku usklađuju prema stanju na tržištima Austrije, Njemačke i Švicarske, dakle prilagođavaju se najuglednijim i najkonkurentnijim tržištima na svijetu.

Provjerite ponudu investicijskoga zlata i srebra na internetskim stranicama Plemenit ili kontaktirajte tvrtku Tetragram telefonski, na broj 01/236-58-57. Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka 9-17 sati, petkom 9-13 sati ili prema dogovoru. Dobro došli!

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.