Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

OPREZ, IKEA UPOZORAVA KUPCE! Povlači se još jedan proizvod: ‘Prestanite ga upotrebljavati’

Autor: I.G.

Stigla je nova obavijest o povlačenju proizvoda, IKEA poručuje da bi svi kupci koji su kupili LETTAN ogledala trebali prestati upotrebljavati te artikle.

Kao zamjenu nude besplatne zamjenske zidne nosače.

“Sigurnost kupaca polazna je točka u tvrtki IKEA. Stoga objavljujemo da radi popravka povlačimo LETTAN ogledala s oznakom datuma 2105 (GGTT) ili starijim, zbog rizika od pucanja zidnih okova”, poručili su iz lanca trgovina.

“Nosači koji se pričvršćuju na zidove pucaju”

“Tvrtka IKEA razvija svoje proizvode uz strogi program procjene rizika i ispitivanja kako bi bila sigurna da će proizvodi zadovoljiti sve primjenjive zakone i norme na tržištima na kojima se prodaju. Unatoč tomu, saznali smo da neki nosači kojima se LETTAN ogledala pričvršćuju na zidove pucaju. To je pak dovelo do neočekivanih padanja ogledala. Stoga potičemo sve kupce koji posjeduju LETTAN ogledala na koja se odnosi ovo povlačenje da ih prestanu upotrebljavati i besplatno naruče zamjenske zidne okove”, dodaju.

Za naručivanje potrebnog broja zamjenskih nosača s oznakom proizvoda 139298/1 posjeti IKEA.hr ili se obrati tvrtki IKEA na besplatni broj 01/445-5444. IKEA se ispričava na potencijalnim neugodnostima koje bi moglo uzrokovati ovo povlačenje radi popravka.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.