NAJBOLJI OGLASI ZA POSAO! OVAJ TJEDAN NUDE SE ODLIČNE PRILIKE: Nemojte čekati na promjene, posla ima!

Autor: Dnevno.hr

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

KFC zapošljava na pozicijama voditelj smjene (m/ž), djelatnik u restoranu (m/ž) i asistent u uredu (m/ž). Lokacije rada su Zagreb, Split i Zadar, a prijave su otvorene do 9.9. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, redovno povećanje plaće svaku godinu, fiksnu mjesečnu nagradu od 250 kuna, stimulaciju za pristutnost na poslu od 400 kuna i slično. Aplicirajte.

VB Savjeti d.o.o. traži pojačanje na poziciji Junior Sales Representative (m/ž). Posao se odvija u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te sjevernoj Bosni i Hercegovini. Rok prijave je 13.9. Uvjeti su komercijalno obrazovanje, poznavanje tržišta, iskustvo u prodaji, socijalne kompetencije i snažna orijentiranost na kupca. Potrebno je poznavanje poslovnog engleskog jezika. Prijavite se.


Pepco zapošljava specijalista za ugovore o zakupu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 6.9. Poslodavac nudi siguran posao i stimulaciju na plaću, priliku za razvoj i napredak, rad u međunarodnom okruženu te popuste i benefite za zaposlenike. Uvjeti su minimalno tri godine iskustva rada na istim ili sličnim pozicijama te poznavanje zakona. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru i Krku. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Knauf Insulation zapošljava HR Generalista (m/ž) u Novom Marofu. Rok prijave je 6.9. Očekuje se visoka stručna sprema društvenog usmjerenja, a poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima od minimalno godinu dana. Uvjeti su poznavanje radnog zakonodavstva, agilnost, proaktivnost. Prijavite se.

Fero-Term d.o.o. traži voditelja IT odjela i glavnog sistem administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 13.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno uz probni rok, stimulativna primanja i nagrađivanja, rad u ugodnom, inovativnom, dinamičnom i timskom okruženju. Od kandidata se očekuje napredno poznavanje serverskih infrastruktura, softverske i hardverske prirode. Prijavite se na linku.

Dolium zapošljava komercijalista (m/ž) na području Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Prijave su otvorene do 15.9. Traži se snalažljiva, komunikativna i odgovorna osoba koja uz pomoć voditelja gradi svoju prodajnu mrežu kupaca. Opis posla uključuje svakodnevno obilaženje postojećih i potencijalnih kupaca, dobro organiziranje vremena i poslovanja, izgrađivanje vjerodostojnosti i odnosa s kupcima. Potencijalni kupci su pravne osobe (veleprodaje, maloprodaje , ugostiteljski objekti). Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Training & Quality Manager (m/ž). Rok prijave je 9.9. Uvjeti su dvije do pet godina radnog iskustva, poznavanje sustava kvalitete, poznavanje produkata i procedura, napredno poznavanje MS Office paketa i odlično korištenje engleskim jezikom. Aplicirajte.
Namještaj Mima d.o.o. zapošljava inženjera u proizvodnji (m/ž) u Kastavu. Prijave se zaprimaju do 14.9. Poslodavac nudi dnamičan i zanimljiv posao, rad u ugodnoj atmosferi, nagrađivanje kvalitetnog rada, inicijative i poduzetnog duha, različite edukacije i mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkog usmjerenja, visoka informatička pismenost, tehnička i tehnološka znanja u proizvodnji namještaja. Prijavite se.

Arena traži voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 9.9. Uvjeti su visoka stručna sprema ekonomskog studija, petogodišnje radno iskustvo, odlično poznavanje zakona iz područja računovodstva i financija, iskustvo u razvijanju, motiviranju i vođenju timova. Prijavite se.

Sretno kandidatima!
Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.