Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX

IZ POZNATOG TRGOVAČKOG LANCA UPOZORAVAJU! Nemojte nasjedati na ovo: Šalju poruku da ste osvojili nagradu

Autor: Dnevno.hr/A.F.

Iz trgovačkog lanca Kaufland upozoravaju da u posljednje vrijeme na društvenim mrežama kruže lažni profili koji se predstavljaju pod njihovim imenom te organiziraju lažne nagradne igre.

“U posljednje vrijeme na društvenim mrežama pojavljuju se lažni profili koji se neovlašteno predstavljaju kao Kaufland Hrvatska i organiziraju lažne nagradne igre.”

“Istovremeno, aplikacijama za chat kruže lažne nagradne igre koje obmanjuju kupce da su osvojili poklon-karticu za kupnju u našim trgovinama”.

Nisu povezani s Kaufland Hrvatska

“Želimo vas obavijestiti da navedeni lažni profili ni na koji način nisu povezani s Kaufland Hrvatska. Također, Kaufland Hrvatska ne koristi SMS poruke kao ni aplikacije za chat kako bi kupce obavijestio o osvajanju nagrade”, navode iz Kauflanda, prenosi N1.

Lažnu nagradnu igru možete prepoznati po tome što link počinje s extensivesaddle.top, a Kauflandovi linkovi počinju s www.kaufland.hr.

Autor:Dnevno.hr/A.F.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.