Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Hrvatska tvrtka traži 13 radnika: Prosječna plaća je 3850 eura, mogu se javiti i oni sa srednjom

Autor: Dnevno.hr/I.J.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe sa sjedištem u Velikoj Gorici, kompanija koja ima ukupno oko 730 zaposlenih, traži 13 novih radnika. Riječ je o tvrtki u kojoj je prosječna neto plaća iznosila oko 3.850 eura mjesečno, što je u prosjeku za 320 eura više nego prethodne godine.

Traži se tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) s mjestom rada u Puli te viši inženjer za CNS sustave u Puli.

Foto: Duje Klaric / CROPIX

U Dubrovniku, Zadru i Splitu također se traži tehničar za nadzor i održavanje CNS sustava (sustava komunikacije, navigacije i nadzora). U Splitu pak posao nude i višem inženjeru za CNS sustave, odnosno instruktoru.

Uvjet i srednja stručna sprema

Traži se i tehničar za nadzor i održavanje COM sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima (TS-ovima) i uređajima (U-ovima) kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja.

U Velikoj Gorici traže inženjera u Odjelu OPIS sustava (poslovnih informacijskih sustava) te inženjera u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI).

Diplomirani ekonomist otišao u Ameriku, ali se brzo vratio: ‘Nešto sam primijetio’
Tvrtka želi zaposliti i inženjera SUR/NAV/MET sustava (nadzornih, navigacijskih i meteoroloških sustava), inženjera COM (komunikacijskih sustava), inženjera ATM sustava (sustava upravljanja zračnim prometom) te operativnog inženjera SUR/NAV/MET sustava – svi za posao u Velikoj Gorici.

Za tehničare je uvjet srednja stručna sprema tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), znanje engleskog jezika te dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjera potrebna je visoka razina tehničkog obrazovanja.
Autor:Dnevno.hr/I.J.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.