Foto: Promo

HEP Opskrba promiče zaštitu okoliša akcijom Naša ZelEn priča

Autor: Promo

Uoči Svjetskog dana zaštite okoliša HEP Opskrba je 24. svibnja organizirala već tradicionalnu volontersku akciju Naša ZelEn priča, ovog puta u Ogulinu.

​​​​​​​Naša ZelEn priča akcija je koja se svake godine seli u drugi dio Hrvatske kako bi se proširila na što više lokalnih zajednica kojima je potrebna pomoć. Ovaj put zaposlenici HEP Opskrbe akciju su proveli uz podršku Karlovačke županije na izletištu Močilo u Ogulinu gdje su posadili čak 600 sadnica kalina.

Sadnjom 200 metara duge žive ograde od kalina, stvorena je jasna granica između područja za odmor i rekreaciju te prometne ceste, omogućavajući posjetiteljima siguran i ugodan boravak u prirodi.

Svim svojim kupcima kategorije poduzetništvo, koji su se odlučili za odgovorno poslovanje, HEP Opskrba nudi opskrbu električnom energijom isključivo iz obnovljivih izvora energije, putem jedinstvenog proizvoda na tržištu ZelEn.

Paralelno s ponudom ZelEna, pokrenuta je akcija „Sto zelenih stabala“ u sklopu koje je posađeno više stotina stabala uz HEP-ove hidroelektrane, dok je „Naša ZelEn priča“ proširena tijekom proteklih godina i na druge društveno korisne projekte, poput čišćenja obale, bojenae dječjih domova, prikupljanje pomoći za socijalno osjetljive skupine društva, trčanje humanitarnih utrka, pomoć stradalima od potresa i drugo.

Autor:Promo
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.