H&M plaća kupcima za staru odjeću

Autor: D.G.

Poznati lanac H&M pokrenuo je akciju za recikliranje odjeće. Dosad je svoj projekt, u kojem je građanima za staru odjeću davao bonove, provodio samo u Švicarskoj, ali će ga sada proširiti i na preostalih 48 zemalja u kojima ima prodavnice.

Švedski lanac H&M će kupcima, koji im donesu staru odjeću, davati poklon bonove, ali za sad nisu otkrili vrijednost tih bonova.

Poznati lanac H&M pokrenuo je akciju za recikliranje odjeće. Dosad je svoj projekt, u kojem je građanima za staru odjeću davao bonove, provodio samo u Švicarskoj, ali će ga sada proširiti i na preostalih 48 zemalja u kojima ima prodavnice, piše Novi magazin.

– Primit ćemo bilo koji komad odjeće, bez obzira u kom je stanju i tko ga je proizveo. Kupac će dobiti poklon bon za svaku vreću odjeće koju donese – poručili su iz kompanije, ali nisu otkrili koliko će taj bon vrijediti.

Autor:D.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.