Foto: Pixabay

Ecommerce Day Hrvatska 2021! Lideri otkrivaju tajnu uspješnog poslovanja kroz vlastite primjere!

Autor: D.D.

Najveća regionalna konferencija o online kupovini, odnosno Ecommerce Day dovodi regionalne tržišne lidere koji otkrivaju tajnu uspješnog poslovanja kroz vlastite primjere.

Prije nego što spomenemo bilo kakva imena, što je to Ecommerce Day?

Ecommerce Day je konferencija na kojoj tržišni lideri prezentiraju svoje tvrtke, odnosno proizvode. Saznajte direktno od stručnjaka koji su to najnoviji trendovi, kako postići uspješnu globalizaciju, kako razviti web trgovinu za više milijuna korisnika i sl. Organizator ovog događaja je portal smind.hr (Shopper’s Mind) koji je posvećen kreiranju vrhunskih web trgovaca na ovim prostorima.

Koji su neki od predavača?

Na zadnjem održanom Ecommerce Day 2019. imali smo priliku vidjeti i poslušati više od 15 Ecommerce stručnjaka. Neki od njih su Filip Ivanišević (Infobip), Laszlo Szetnics (MasterCard), Bartlomiej Behnke (Intersport), Vice Božić (GoAds), ali i puno drugih.

Predavači nam na vlastitim primjerima otkrivaju razne tajne Ecommerce poslovanja. Saznajte iz prve ruke kako postići najbolje prodajne rezultate i kako to izgleda kad poslužujete više milijuna korisnika.

Prezentiran je velik broj različitih tema poput one kako digitalizirati postojeće poslovanje (u slučaju Intersporta) ili kako optimizirati pojedinu stranicu proizvoda (Spletna Postaja). Ovakav tip konferencije vam pomaže da podignete svoje online poslovanje na višu razinu.




Za koga je Ecommerce Day?

Svaka osoba koja ima vlastiti web shop ili općenito online poslovanje će saznati nešto korisno. Osim vlasnika, zaposlenici također mogu saznati kako poboljšati svoje vještine i postati konkurentni na tržištu. Regionalni maloprodajni trgovački poput Konzuma, Kauflanda, Plodina, ali i drugih, već koriste razne online alate kako bi oglašavali svoju ponudu.

Konzum je uveo online kupovinu koja vam omogućava dostavu na vaša vrata. Iako se ostali još nisu odvažili za ovakav tip online prodaje, to ne znači da ne koriste prednosti Ecommerca. Većina maloprodajnih lanaca koristi razne prednosti online prisustva pa tako npr. imamo Plodine katalog u kojem možete saznati najnoviju ponudu i akcije.




Ne morate biti više milijunska tvrtka kako bi ostvarili koristi od Ecommerca. Nalazimo se u razdoblju gdje je online kupovina u porastu, kako zbog pandemije tako i zbog digitalizacije. Prednosti online prodaje ne treba pretjerano analizirati, nema skupih najamnina, kupci mogu naručivati 0-24h, potreban manji broj zaposlenika i još mnogo toga.

Optimizacija vaše online trgovine je jedan od najvažnijih zadataka, od njenog izgleda do ponude. Upravo ovakve informacije možete saznati na konferenciji. Osim prezentiranja, nakon svake konferencije se dodjeljuje nagrada web trgovca godine koju je zadnji put osvojila tvrtka koja se primarno bavi prodajom dječjih igračaka, Lafaboo.

Najveći portal za statistiku Statista.com nam iznosi brojke Ecommerce prodaje u periodu od 2014 do 2023 (Period od 2021 do 2023 se nagađa po trenutnom trendu prodaje). S obzirom na ogroman rast posljednjih godina, možemo sigurno zaključiti kako je Ecommerce budućnost i treba joj se što prije prilagoditi.

Izvor: Statista.com

Gdje se održava konferencija?

Konferencija se do sada održavala u Kraš Auditorium dvorani u Zagrebu. Hoće li se ova lokacija zadržati i u budućnosti, još ne znamo. Ecommerce Day konferencija je odlična prilika da upoznate nove potencijalne suradnike i razmijenite kontakte.

Nažalost, 2020. i 2021. su kao što znamo obilježene epidemijom korona virusa što je spriječilo organizaciju konferencije. Nadamo se kako će se situacija popraviti i da ćemo uskoro slušati koje su novosti iz svijeta online poslovanja.

Dok se situacija ne promijeni, preporučamo vam alternativni događaj koji također okuplja stručnjake iz cijelog svijeta. Riječ je o E-Commerce Day® REMOTE koji možete pratiti iz udobnosti vašeg doma jer je potpuno online. Preko 40 vrhunskih stručnjaka reći će vam savjete i prenijeti iskustva pomoću kojih možete poboljšati vaše poslovanje. Požurite po vaše online karte kako bi saznali koje su to novosti iz svijeta ecommerce u 2021.

Autor:D.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.