Foto: Pixabay

Državna tvrtka traži 120 radnika: Nudi se plaća od 970 eura

Autor: I.G.

Hrvatska pošta je u potrazi za čak 120 novih radnika, većinom poštara i u manjem broju dostavljača.

Najveća potreba za osobljem je u gradovima Dugoj Resi, Sisku i Koprivnici, gdje se traži po 20 poštara i dostavljača. Opatija ima potrebu za 15 poštara, dok Rijeka traži 15 novih dostavljača.


Uskoro bez kruha i mlijeka u kvartovskim dućanima: Mali vlasnici trgovina uputili apel Vladi

Slabija plaća u Opatiji

U Umagu se otvara 11 radnih mjesta, dok će u Dubrovniku biti zaposleno 10 novih lica. Poreč traži tri nova zaposlenika, dok se u gradovima Čakovec, Pula, Novi Marof, Pazin i Labin traži po jedan poštar.

Interesantno je kako novim poštarima nude različite plaće, ovisno o gradu u kojem će raditi. U Dubrovniku, primjerice, poštaru se nudi plaća od 970 eura bruto, Koprivnici i Umagu 910 eura, a Opatiji samo 820 eura bruto.

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Osnovna bruto plaća za dostavljača iznosi 790 eura bruto. Uvjet u natječajima je završena osnovna ili srednja škola, a radno iskustvo nije važno.
Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.