Foto: Pixabay

Donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao: Pogledajte o kojim se pozicijama radi

Autor: Promo

U suradnji s portalom posao.hr donosimo top 10 ovotjednih oglasa za posao! Pogledajte o kojim se pozicijama radi. Sretno!

Alfa stan grupa d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: Projektant suradnik (m/ž), Inženjer u kontroli izvođenja radova (m/ž), Građevinski poslovođa (m/ž), Specijalist za tehničko održavanje objekata (m/ž), Domar / Djelatnik za održavanje objekata (m/ž). Mjesto rada je Grad Zagreb i Zagrebačka županija. Poslodavac nudi isplatu prigodnih nagrada, korištenje službenog automobila 24h, službeni mobitel te još mnoge druge pogodnosti koje možete pronaći na linku. Možete se prijaviti do 03.11.2023.


Zoom Design zapošljava Grafičkog dizajnera (m/ž) u Zagrebu ili za rad od kuće. Od kandidata se očekuje dobro poznavanje rada na računalu i radno iskustvo od 3 godine. U opisu posla se nalazi korporativni dizajn, razvoj vizualnih identiteta te razvijanje kreativnih ideja i koncepata za uređenje interijera. Prijavite se do 29.10.2023. putem linka

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima te u Zagrebu. Vaše odgovornosti uključuju rad na blagajni, izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te dodatne poslove po potrebi. Poslodavac nudi mentorstvo te ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 15.11.2023. putem brze prijave.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Dom Izgradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama Pomoćni građevinski radnik (m/ž), Tesar (m/ž), Zidar (m/ž) i Klesar (m/ž) u Metkoviću. Naknada za prijevoz se u cijelosti isplaćuje. Prijaviti se možete do 29.10.2023. putem linka.

Falkensteiner Hotel &Residences zapošljava na poziciji Sous Chef (m/ž) u Zadru. Potrebno je najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te samostalnost i kreativnost u izradi jela. Neki od benefita ove pozicije su atraktivna primanja uz godišnji ugovor, besplatno korištenje fitness prostorije te osiguran smještaj. Prijavite se do 20.11.2023. na linku.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Chief Operating Officer – COO (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Izabrani kandidat će biti desna ruka izvršnom direktoru. Glavni zadatak je povećati tržišni udio i profitabilnost, te ostvariti planirane prihode, cashflow i EBIT. Neke od pogodnosti ove pozicije su godišnji i polugodišnji bonus te mogućnost rada od kuće 2 dana tjedno. Prijaviti se možete na linku do 31.10.2023.
Kopack d.o.o. traži Glodača (m/ž). Poslodavac nudi plaću prema dogovoru te plaćene troškove prijevoza na posao. Radi se puno radno vrijeme u jednoj smjeni uz neradne vikende. Mjesto rada je Rugvica, a prijaviti se možete putem linka do 14.11.2023.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava na poziciji Prodajni Savjetnik (m/ž) u Splitu, Zagrebu, Zadru i Požegi. Potrebno je imati odlično poznavanje rada na računalu, sklonost timskom radu i motiviranost za rad u prodaji. Prijavite se putem linka. Rok za prijavu je 04.11.2023.  

Na posao.hr službenim stranicama nalazi se još nekoliko tisuća oglasa! Posjetite i razgledajte. Možda baš danas pronađete posao za sebe!

Autor:Promo
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.