Croatia Airlines od ponedjeljka ponovno leti za Kopenhagen, uskoro i prema ostalim europskim odredištima

Autor: dnevno

Od ponedjeljka, prvog lipnja, Croatia Airlines ponovno će letjeti na liniji Zagreb – Kopenhagen – Zagreb zrakoplovom DashQ400 kapaciteta 76 putnika, piše portal Croatia Aviation.

Linija će od navedenog datuma biti u prometu 5 puta tjedno (ponedjeljkom, utorkom, srijedom, subotom i nedjeljom), dok su od 08. lipnja u prodaji svakodnevni letovi između ova dva grada.

Polazak iz Zagreba predviđen je za 08:10 sati, sa dolaskom u Kopenhagen u 10:35 sati. Povratak iz Kopenhagena planiran je za 11:20, a dolazak u Zagreb u 13:40 sati.

Nacionalni prijevoznik tako će, uz jedan dnevni let prema Amsterdamu i dva prema Frankfurtu, u svoju mrežu destinacija iz Zagreba dodati i glavni grad Danske. Tijekom lipnja očekuje se nastavak prometovanja i na ostalim linijama prema europskim odredištima.

Air France će trajno prizemljiti Airbusove superjumbo zrakoplove, kažu da će time postati konkurentniji




Autor:dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.