ATRAKTIVNA SRPKINJA OD KOJE STAJE MOZAK! Ovo je najbogatija žena Srbije: Bivša misica respektabilne karijere

Autor: Iva Međugorac

Bivša Miss Jugoslavije, Miss fotogeničnosti i Miss interneta, sve je to u jednom najbogatija Srpkinja Jelena Bin Drai.

Proslavila se i kao bivša Miss Jugoslavije, koja se doduše na svjetskim izborima lijepote baš i nije proslavila.

Bez obzira na to ova moćna dama godinama živi u Dubaiju gdje se udala za ondašnjeg šeika Saida Bin Draija čije je bogatstvo procjenjeno na basnoslovnih 12 milijardi dolara. Par se vjenčao nakon pet godina veze, a luksuzna ceremonija odvijala se gdje drugdje doli u Dubaiju. O kakvom je luksuzu i raskošu riječ možda ponajbolje govori to što je na svadbi nazočilo 300 VIP gostiju.

Rado progovara o svom fizičkom izgledu

Jednom prigodom u razgovoru za srpske medije Jelena otrkla kako joj oko djece pomažu dadilje i kućne pomoćnice zahvaljujući tome ona ima vremena za užitke u svakodnevnim aktivnostima. Prije no što se odlučila uploviti u bračnu luku Jelena je godinama bila aktivna u manekenskim vodama.

Osim toga u njenoj službenoj biografiji navodi se i modni dizajn kojem je također posvećena ova dama rođena u okolici Novog Sada. Roditelji su joj bili prosvjetni radnici, a Jelena je u mladim danima studirala arhitekturu koju nije privela kraju, unatoč tome magistrirala je ekonomiju te s vremenom stasala u vlasnicu lanca kozmetičkih i spa centara Vanilla i Chocholate by Jelena. Pored svega toga bavi se humanitarnim radom, njeni saloni godinama su nominirani za najbolje, a na otoku Palma otovrila je polikliniku Al Das te vrtić najemnjen visokom staležu.

Jelena rado progovara o svojem fizičkom izgledu pa tako kaže da nije sklona estetskim zahvatima, koristi kvalitetne krene i puno spava, a za njen atraktivan izgled zasluge pripusuje genetici i dobrom mužu. U srpskim medijima svojedobno je Jelena opisivala svoj tipičan dan pa tako nakon što djecu razveze po školama i vrtićima satak vremena odrađuje poslovne obveze u svakoj od tvrtki koje posjeduje, nakon toga odlazi po djcu te se kući posvećujee njima, i njihovom odgoju.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.