fbpx
Screenshot

Alex Jones: Hrvatski mediji optužili Francusku za pariške ‘False Flag’ napade

Autor: R.M.

'Hrvatski mediji tvrde da je poveznica u slučaju - gospodin Hermant - preuzeo isto to oružje u Srbiji, te je isto kasnije završilo kao alat terorističkog napada'

Nakon premijere prve epizode nove sezone kultnog serijala ‘Dosjei X’ gdje je lik Tada O’Malleya utjelovljen po njegovom liku i djelu, web stranica Infowars objavila je vrlo zanimljiv članak, odnosno njegovu interpretaciju.

Francuska Vlada indirektno priznala optužbu

Svojevremeno smo i mi interpretirali članak Slobodne Dalmacije s bombastičnim naslovom ‘Oružje za Charlie Hebdo prodao hrvatski branitelj’, a sada ga je dodatno začinio i poznati ‘teoretičar zavjere’ Alex Jones. Osim proglasa o prvoj epizodi ‘Dosjei X’ serijala gdje je naveden čitav niz njegovih tvrdnja, kao i sam nastup jednog od likova koji je praktički identičan njegovom – Jones je u jeku velike popularnosti obradio i tvrdnje o pariškim napadima.


‘Francuski autoriteti su ili prethodno infiltrirali grupacije vezane uz napade i odlučili neintervenirati ili su bili direktno involvirani u same napade’, smatra Jones, a kao izvor navodi ‘hrvatske medije’ uz dodatak par srpskih poveznica na engleskom jeziku. ‘Oružje je detektirano i dolazi iz tvornice ‘Zastava’ u srpskom Kragujevcu, a upravo ove šasije pištolja otkupila je tvrtka ‘Century International Arms’ iz Floride – inače ugovorom vezana uz CIA-u. Kako je moguće da tim istim oružjem biva počinjen napad u Parizu?’

‘Ne znam jedino tko stoji iza tog interesnog kartela’

‘Hrvatski mediji tvrde da je poveznica u slučaju – gospodin Hermant – preuzeo isto to oružje u Srbiji, te je isto kasnije završilo kao alat terorističkog napada. Hrvati tvrde da postoje i mikroskopski rezultati provedene analize koji potvrđuju čitavu priču. Isto oružje je navodno prodano islamistima u Briselu’ zaključuje Jones. Francuzi su po njegovim izvorima priznali kako je Herment radio na procesu infiltracije terorističkih ćelija koje su izvele napade.

Zato je navedeno oružje i bilo u njihovom posjedu. Iako je svjestan kako su ovakvi zaključci kao stvoreni za etiketu ‘teorije zavjere’ – to ga nije spriječilo u objavi. ‘I serijal ‘Dosjei X’ je na tragu onoga što godinama pričam – ne znam tko stoji iza te nadnacionalne interesne skupine, jesu li to doista neka skrivena bića ili je pak riječ o ljudima, no ono što znam je da samo slijepac više ne vidi što se zapravo u svijetu odvija’ poentira živopisni Jones.

Autor:R.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.