+ AAA -

Mario Stefanov: GDJE JE PRAVO IZVORIŠTE MIGRANATA?

Autor:

Njemačka policajka Tania Kambouri, i sama iz obitelji imigrantskog porijekla, na samim počecima imigrantske navale javno je isticala ono što Nijemci nisu smjeli ili željeli reći – da je car stvarno gol. Kambouri je otvoreno upozorila njemačko društvo pred čime se našlo: “U Njemačkoj smo suočeni s velikim brojem imigranata od kojih mnogi nemaju nimalo poštovanja prema ženama, njemačkom društvu i državi. Oni žive u nekim svojim drugim paralelnim društvima u kojima se primjenjuju pravila različita od pravila njemačkog društva.”

Nakon niza obraćanja javnosti, policijskim sindikatima i političarima kojima je upozoravala na opasnosti masovne imigracije kroz pojave masovnog imigrantskog kriminaliteta i stvaranja paralenih društava kao ugroze samog državnog ustroja, i nakon zida šutnje i ignoriranja, u listopadu 2015. godine, u jeku masovne imigracije, u očajničkom pokušaju osvješčivanja njemačkih sugrađana otišla je korak dalje.

Objavila je šokantnu knjigu koja je odmah postala bestseler: “Njemačka u plavom svijetlu – alarm jednoga policajca” (Deutschland im Blaulicht – Notruf einer Polizistin). Kambouri je u knjizi, na temelju svog policijskog iskustva, savršeno precizno opisala stanje i predvidjela budući razvoj događaja: “Njemačke kolege su se bojale izraziti svoje mišljenje, jer bi se odmah pokretala stara priča o nacistima. Nijemci su sami sebi nametnuli kompleks i šutnju o takvim pitanjima, povlačeći se pred agresijom i ostavljajući delikventne useljenike da se slobodno razmašu u svojoj kriminalnoj djelatnosti. Šokantno je da policijski rukovoditelji savjetuju policijskim službenicima suzdržavanje prema počiniteljima stranog porijekla, jer to policijskoj strukturi zbog pritiska politike samo donosi nevolje. Ne bi se smjelo događati da policajci djeluju sa strahom zbog potrebe političke korektnosti tijekom zakonitog postupanja prema imigrantima. Isto tako ne bi se smjelo dozvoliti da imigranti ne poštuju osnovna načela njemačkog društvenog i pravnog ustroja i u Njemačkoj stvaraju paralelna društva u kojima vrijede…

Cijeli članak pročitajte na Geopolitika.news: Mario Stefanov: GDJE JE PRAVO IZVORIŠTE MIGRANATA?

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.