+ AAA -

Licemjerje ispod jasenovačkog cvijeta: LAŽNE OPTUŽBE PROTIV HRVATSKE, DOK U EUROPI „CVATE“ PRAVI ANTISEMITIZAM!

Autor:

Zato ću posve otovreno reći slijedeće: sramite se vi samozvani predstavnici Židova u Hrvatskoj, koji u ime prizemnih političkih borbi zlouporabljujete veliku, svetu i nevinu žrtvu vlastitoga naroda, ne samo u Hrvatskoj! Sramite se i vi, svi drugi – sada veliki humanisti i borci za ljudska prava i jednakost, a ne tako davno otvoreni koljači i ubojice svih onih koji su se suprostavljali vašim paklenim planovima s početka 90.-ih godina prošloga stoljeća, koji se, sada, tako licemjerno i spremno odazivate na pozive spomenutih licemjera i sudjelujete u politikantskim predstavama protuhrvatskog karaktera, u kojima vas je najmanje briga za istinsku žrtvu židovskog ili bilo kojeg drugog naroda.

A za hrvatske državnike i sve domaće političare poručio bih slijedeće: o kako bi divno bilo da se s istim takvim žarom i s takvom retorikom kojom komemorirate jasenovačke žrtve prisjećate i hrvatskih stradalnika svih bivših ratova, a poglavito onog Domovinskog, zbog kojeg ste i vi sada tu gdje jeste i zbog kojeg svoj kruh jedete, bez da ste ga previše zaslužili – zaduživši svojim radom narod i Domovinu. A samo jedna vaša iskrena suza u oku, prolivena i za hrvatske branitelje na komemoracijama njihovoj žrtvi diljem ove zemlje, kojih je bezbroj i na mnogima od kojih vas prečesto niti nema – bila bi signal da ova zemlja ipak ide u ispravnom smijeru. Jer pored ovakvih neprijatelja s kojima smo suočeni i koji djeluju subverzivno, barem bi vi na vlasti mogli učiniti…

Cijeli članak pročitajte na Geopolitika.news: Licemjerje ispod jasenovačkog cvijeta: LAŽNE OPTUŽBE PROTIV HRVATSKE, DOK U EUROPI „CVATE“ PRAVI ANTISEMITIZAM!

Autor:
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.