fbpx
+ AAA -

Hrvatski apsurdi: pomorac završio Posebni program obrazovanja, platio preko 8.700 eura, a ne može na završni ispit!

Autor: Admin

Članstvo u EU ne znači da su nestali i hrvatski apsurdi i birokratske barijere, odnosno da je spriječilo da naša zemlja zadrži i „svoje balkanske specifičnosti“ povezane s tim geografskim mentalitetom i provedbama zakona na način da se „ne zna tko pije a tko plaća“. Iz toga, naravno, najdeblji kraj redovito izvlače samo građani, o čemu svjedoči i slijedeći tekst kojeg je objavio portal Pomorac.hr i kojeg prenosimo u cijelosti iako nema dodira s temama kojima se mi, kao portal primarno bavimo. Međutim, želja nam je da ovakve stvari konačno nestanu s hrvatskog društvenog „diskursa“, jer je našim građanima ionako dosta i njihove muke.

U nastavku prenosimo tekst:

Pomorac iz okolice Dubrovnika upisao je Posebni program obrazovanja pomoraca, ni ne sluteći da će mu 10 mjeseci kasnije i nakon više od 65 tisuća uplaćenih kuna biti onemogućen pristup završnom ispitu – uz obrazloženje da njegovo srednjoškolsko obrazovanje nije odgovarajućeg smjera!


Poprilično je čudno, složit ćete se, što odgovorne osobe grešku nisu uvidjele prigodom upisivanja pomorca u Posebni program obrazovanja, odnosno prije negoli je pomorac uplatio gotovo 8.700 eura i proveo dva godišnja odmora između ukrcaja pohađajući Program na visokoj obrazovnoj instituciji. Priča pak prelazi sve granice apsurda kada shvatite da

Cijeli članak pročitajte na Geopolitika.news: Hrvatski apsurdi: pomorac završio Posebni program obrazovanja, platio preko 8.700 eura, a ne može na završni ispit!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.