+ AAA -

dr. sc. Jadranka Polović: MOGU LI LIJEVO LIBERALNE, IDENTITETSKE POLITIKE PREŽIVJETI IZBORE ZA EU PARLAMENT?

Autor:

Europa ulazi u razdoblje u kojem će na duže vrijeme plaćati posljedice politika svojih trenutnih, otuđenih, globalističkih lidera. „Europa više brzina“, Junkerova ili Makronovoa vizija budućnosti Europe samo su neke od optimističnih, ali i slabo primjenjivih smjernica za budućnost Europske unije. Zbog vlastite neučinkovitosti, neprincipijelnosti, poglavito dvostrukih standarda, Europa sve više propada i politički i ekonomski, i postaje geostrateški marginalizirana u odnosu na glavna svjetska zbivanja.

Nekoliko mjeseci pred izbore za Europski parlament koji će se održati u svibnju 2019. godine, briselska politička elita i njeni najslavniji predstavnici – francuski predsjednik Emmanuel Macron i njemačka kancelarka Angela Merkel zapali su u velike nevolje, zbog čega je njihova vizija obnove Europske unije postala fantazija, odnosno „magla“. Osobito se zapanjeni Macron, potrčko Rothshilda i bankarske ekipe, koji je nedavno pobrojao izvanjske neprijatelje (Rusiju, Kinu i Sjedinjene Države), našao uznemiren eskalacijom bijesa običnih ljudi, građana Francuske, koji su trenutno postali unutarnji subverzivni element. Na stranu tko mobilizira „Žute prsluke“, je li CIA-e ili…

Cijeli članak pročitajte na Geopolitika.news: dr. sc. Jadranka Polović: MOGU LI LIJEVO LIBERALNE, IDENTITETSKE POLITIKE PREŽIVJETI IZBORE ZA EU PARLAMENT?

Autor:
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.